2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 56172 بازدید | 602 پست
چرا باید اصلا درو باز کنی؟من شوهرم کلید نبره بیاد خونه پشت در زنگ میزنه گوشیم میگه درو باز کنبتاینکه ...

اشتباه کردم 

الانم به خاطر اشتباه خودم اینهمه میترسم 😕

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه کردم درو وا کردم 😥 اخه گفت زن همسایه ام منم اعتماد کردم باز کردم ولی خب زیادی سوال پرسید ازم

از این به بعد هشت به اونور در به روی هیشکی وا نکن . به شوهرتم بگو کلید نبردی اول به گوشیت زنگ بزنه بعد  آیفون 

حق داری بترسی زمونه بدی شده ،اسی بیدار بمون تا شوهرت بیاد هوشیار باش صدایی چیزی شنیدی حواست جمع باشه

حواسم هست 

ولی دیدی آدم وقتی میترسه هر صدایی براش عجیبه

منم هر لحظه حس میکنم الان میاد تو خونه 😕 خیلی حس بدیهه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
عزیزم ببخشید که تو رو ترسوندمم🥹 واقعا معذرت میخوام ولی من همسرم گفت تا یه نیم ساعت دیگه میرسه خونه

ن عزیزم بخاطر تو. ترسیدم  وگرنه خونه ما امنه حیاط نداره درم کلید زدم 

خب خداروشکر 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
میخواستم تو رو بترسونم بدتر خودم میترسم حقت منو گرفتا @رد_پای_می

بازیو خودت شروع کردی😂

ولی خدایی درارو قفل کن حواست باشه زنه خیلی عجیب غریب بود جامعه ازون عجیب غریب تر شده

خیلیا به این بهانه ها امار میگیرن بلا ملاسر ادم میارن

نامرد😂ببین حقه من خرگوشمممم گرفت تورم میگیره هاا😂

😂😂منو دو ساعت پیش گرفت خواهررر 

خواهرزادم هرکاریش میکردم کوتاه نمیومد آخر گف میخوای نشونت بدم ؟ منو برد تو اتاق لامپو بست ، بعد گفت حالا در رو ببند ، گوش بده اونجا رو نگاه کن 🫵 ، خدا شاهده نفسم داشت بند میومد سریع از اتاق زدم بیرون از ترس 😂😂😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]