2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

41095 بازدید | 478 پست

بچه ها من امشب بعد مدت ها خودم تنهام

از یه ساعت پیش هم دارم تو نی نی سایت میچرخم 

یکی در زد فکر کردم شوهرمه چون کلیداشو نبرده 

رفتم تو حیاط گفتم کیه گفت خانوم همسایه .. اسمشو نمیگم .. 

من چون اهل معاشرت نیستم و از رفت و آمد با غریبه ها خوشم نمیاد زیاد باهاشون تو کوچه نیستم و معاشرتی نداریم 

درو باز کردم گفت میگم قرص سردرد داری گفتم اره الان برات میارم اومدم تو براش بیارم اومد تا دم در حال بی صدا اومد تو برگشتم نگاش کردم ترسیدم

گفتم بفرمایید قرصو دادم بهش 

گفت مگه تنهایی گفتم آره گفت پس شوهرت کجاست کی میاد منم شک کردم ترسیدم گفتم داره میاد خونه پوز خند بهم زد بعدم رفت بدون اینکه حتی تشکر کنه

یه جوری بود بچه ها خیلی ازش میترسم 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید فقط سسخل باشع🤣

میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com