2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 184484 بازدید | 930 پست

آره حق داری. رفتارش عادی نبوده. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگما اگه پول و طلای طرف میخوان چرا دیگه دست به قتل میزنن هم خودشو کشتن هم بچه هاشو واقعا نمیتونم سر ...

نمیدونم یکی اینجا گفت به خاطر حسادت

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
حالا کاش فرداش این حرفو می‌زدی تو اون حالت من اگه بجای اسی بودم این پیامارو خونده بودم یه غش کامل ز ...

🤣🤣درست میگی ولی خودمم ترسیدم🤣 تازه میخواستم خیلی رک تر بگم ملایم گفتم کمتر بترسه🤣

گفتم همه دارن دلداری میدن و اینا خیالشو راحت میکنن میره میگیره می‌خوابه یهو همسایه با چند نفر میریزن خونشون دیگه کاری از دستش برنمیاد

خداروشکر بخیر گذشت😂❤️ ولی ترس عامل بقاس، اگه زیادی نترس باشیمم ممکنه ضرر کنیم

آخه خیلی سوال پرسید من هیچوقت حتی باهاش حرف هم نزدم چرا اینهمه سوال پرسید

وقتی برگشتی تو خونه باید در حیاط رو می‌بستی

میگفتی لطفا چند لحظه صبر کنید الان میارم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.