2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 172450 بازدید | 913 پست
مرسی عزیز دلم کاورش خوبه؟

عاااالیه یعنی نگم براتا ولی این مارک یکم سخت پیدا میشه و یکم گرونه 

من خودم همیشه استفاده نمیکنم که پوستم عادت نکنه واقعیتش هزینش هم برام زیاده بخوام همیشه بخرم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرده بودیم از ترس تا خود صبح لرزیدیمچون ۳ نصفه شب نمیشد به کسی هم زنگ زدبه هیچ وجه درو شبا واسه کسی ...

خدا به خیر گذرونده پس 

اره دیگه از این به بعد حواسم جمعه

چندتا نکته ایمنی بهت بگم برای بعدها؟

وقتی تنهایی هیچوقت درو باز نکن و همه قفلاشو بزن اگه کسی در زد یا جواب نده یا از پشت در کارشو بپرس بعدم یه بهونه ای بیار که باز نکنی

دومی اینکه هیچوقت به غریبه قرص نده،هر قرصی حالا

یچیزیش بشه میره اولین نفر میگه همسایه بهم قرص داد

ادم کلاهبـردار زیاده حواستو‌ جمع کن

مثلا ممکنه به اون قرص حساسیت داشته باشه،بیاد از تو بگیره و بخوره تا علیهت شکایت کنه یا دیه بگیره یا هرچی

کلی گفتما...من علمی درمورد دارو ندارم

منم همسرم ماموریت باشه تا مرز سکته میرم البته اکثرا خونه مامانم میمونم چون خونم ویلایی و ته ی بن بست ...

بابام فوت شده🥲 

دیشب دیگه شوهرم خودشو رسوند عزیزم 

نمیدونم تو اخبار اینطور نوشته بود

منم دیدم ولی دروغه 

khalilian20

این پیج پدر خانوادس اگه دوست دشتین میتونید اونجا حقیقت رو بخونید

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود