2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

1892 بازدید | 178 پست

راستش من خیلی دغدغه های زیادی توی زندگیم دارم اما یه چیزی که قلبم رو خیلی به درد میاره اینه که دوست دارم تا قبل اینکه دیر بشه کاری برای پدرم انجام بدم. 

پدر من ۷۵ سال سن داره، همه زندگیش، جوونیش رو پای ما گذاشته. سالهاست یه ماشین پراید داره که اونم باز طفلی همش حواسش به بچه هاست.. اینو میرسونه، اونو میبره سرکارش.. 

آرزوش اینه که یه ۲۰۶ داشته باشه 🥺🥺

ما هممون شاغلیم و هممون جایی سرمایه گزاری کرده بودیم که یهو از بین رفت.. الان حتی هر کدوم ۳۰ م توی جیبمون نداریم. 

دوست دارم تا قبل اینکه خدایی نکرده از دستش بدم آرزوش رو برآورده کنم. 

من می تونم قسط بدم. 

تا ۱۰ میلیون حاضرم ماهیانه قسط بدم. به نظرتون چطور این مبلغ رو جور کنم تا قبل عید براش بخرم. 

الان دیگه هیچ بانکی تا آخر سال وام هم نمیده.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دغدغم اینکه توهیچی شانس نیاوردم حداقل تویه ازدواج خوب شانس بیارم🥲

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

میشه اگه فکر یا ایده ای به ذهنتون میرسه بهم بگید . من حاضرم هر کاری بکنم تا بتونم این ماشین رو براش ...

یه چیزی بفروش بخرین براش طلایی چیزی 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

کنکور کنکورکنکورررررررررررررر

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️