2777
2789
عنوان

ژل صورت یا کامپوزیت دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 37 پست
خب باید ببینی کدوم بیشتر بهت میاد الان کامپوزیت هم هرجایی نباید انجام بدی

نمیدونم والا صورتم یکم لاغر شده بود گفتم گونه بزنم بعد فکر کردم ک زیاد نمیمونه امکانش هم هست خوشم نیاد نظرم رفت رو کامپوزیت

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گونه

اولین نفر شما گفتی گونه دلیلتم بگو لطفا

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
کامپوزیت با هزینه ژل برابری نمیکنهجدا از اینکه ترمیم هم میخواد

چرا ژل برند خوب بزنم از کامپوزیت هم گرونتر میوفته

ژل زیاد نمیشه در مقابل کامپوزیت کامپوزیت اگه خیلی واجبه انجام بده خیلی دردسر داره خیلی مراقبت میخواد ...

نمیدونم والا صورتم یکم لاغر شده بود گفتم گونه بزنم بعد فکر کردم ک زیاد نمیمونه امکانش هم هست خوشم نیاد نظرم رفت رو کامپوزیت

دندونای بالای خودم کامپوزیته راضی ام فقط نیاز به ترمیم داره و پایینی ها نیاز به کامپوزیت

هرکدوم که تو ذوق بیشتر میزنه

🥲🤣🤦🏻‍♀️

نمیدونم والا صورتم یکم لاغر شده بود گفتم گونه بزنم بعد فکر کردم ک زیاد نمیمونه امکانش هم هست خوشم نی ...

ژل صورت همیشه ادم تو دو روز اول پشیمون میکنه ، حد اقل یکماه زمان میبره تا جا بیافته باید پیش دکتر خوب بری بپرسی که نیاز داره صورتت یا نه ، اگه کامپوزیتت ترمیم نیاز داره حتما الویت اول قرارش بده تا بدتر نشده 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید✅ دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

ژل صورت همیشه ادم تو دو روز اول پشیمون میکنه ، حد اقل یکماه زمان میبره تا جا بیافته باید پیش دکتر خو ...

ممنون از نظرت🌹