2777
2789
عنوان

حس هشتمی ام 😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 293 پست
دغدغه ات یه مشکل خانوادگی هست مهربانی یکم استرس داری

عزیزم من مراحل طلاقم اشتی دارم یاطلاقه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

رنگ پوستم

رنگ مو

رنگ تیشرتم

فصل تولدم😁

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگوعزیزم

به زودی یه عضو جدید وارد خانواده میشه

خیلی مهربونی

یه چشم زخم تو زندگیت هست

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
حس پ چیه؟کی پیشنهادمیده؟

پیمان دیگه درسته؟

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
بگو

دلت میخواد یه تغییر تو زندگیت صورت بگیره 

به زودی اون چیزی که میخوای برات اتفاق می‌افتد 

خیلی‌ ناامید هستی 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
منننن

یه مشکلی تو زندگیت داری 

فکرت این روزا مشغوله 

به زودی خبر خوبی میشنوی 

دغدغه ات یه مشکل خانوادگی هست مهربانی یکم استرس داری

عزیزم جواب منم بده لطفا

اول از همه لباس تنم چه رنگیه؟  

چرا نمیتونم با کسی وارد رابطه عاطفی بشم؟ حست به آینده ی شغلی و تحصیلیم و مشکل بزرگی که ذهنمو درگیر کرده چیه؟