2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زن از خواندنی همسرم برام طلسم سیاه زده بود تا پای مرگ رفتم کی و چه مدلی تاوان پس میده ؟

مطمعنی طلسم باطل شده؟

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
مطمعنی طلسم باطل شده؟

اره مطمعنم توسط یه کاربلد این کارو کردم طلسمو برام با موکلاش درآورد و اسم جاریمو تو آیینه گفت حالا اینجا هی نیایین درخواست بدین آدرس و شماره نمیدم فقط می‌خوام تاوان دادنشو ببینم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
اره مطمعنم توسط یه کاربلد این کارو کردم طلسمو برام با موکلاش درآورد و اسم جاریمو تو آیینه گفت حالا ا ...

بله هر دعا نویسی براید موکل داشته باشه… 

چه نوع طلسمی دو سر خروس یا زن سوار بر خر؟

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
عزیزم میشه بهم بگی ملک مغازمون کی به فروش میره؟

بعد عید

بله هر دعا نویسی براید موکل داشته باشه… چه نوع طلسمی دو سر خروس یا زن سوار بر خر؟

طلسمی که برای من با موکلاش درآورد طلسم سیاهی بود دلیل مرگ جنین ۴ ماهم بود دلیل بیمار شدن خودم بود ۳ ماه تو خون بازی شدید بودم تا پای مرگ رفتم طلسمی که برام درآورد داخل نایلون بود دور نایلون پر نخ سیاه بود داخلش پوست یه حیوون قهوه‌ای رنگ بود قفل بود استخون بود یه مایعی ی کثیف سیاه بود انگار از تو گل کشیده شده باشه خودمو خونوادمو حصار هفت جوش کردم چون گفت تمدید می‌کنه موکل گرفتم لطفا جواب منو بده 

صبر اوج احترام به حکمت خداست