2777
2789
عنوان

خدایی پایه باشید بیایید عکس از خودمون😢🙂📷

| مشاهده متن کامل بحث + 36309 بازدید | 1306 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلان انلاینم

بذارررر

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

جای برادری بد نیست قیافه ی کاملا مردونه و متینی داره خودتممم میذارییییی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

باشه.کامل نمیذارم همینو ببین

ای جان نانازییییی ولی مشخصه شیطونی😍😂❤به هم میاییددد

ب نام خدا عکس 😂

😍😍😍😍

ممنون🤣😍نظر لطفتهالبته من هنو مطمئن نیستم اون متاهل نباشه.با اینکه پیجشم دارم اثری از تاهل نبود و ح ...

🤔اره یه خورده احتمالش کمه ک مجرد باشه تو خودت سرو سنگین باش خوشش بیاد بهت پیشنهاد میشه ان شالله متاهل نباشه 

اره.🤣باهم تنهاییم راحت تره میاد شوخی میکنه ولی تو جمع رسمیه.الان هی گیر داده کد پرسنلی تون اومد بای ...

بامزه است😂😂😂😂واقعا حتما شیرینی ببر براشون به همه بده نه فقط اون بنظرم خوشش امده ازت

بامزه است😂😂😂😂واقعا حتما شیرینی ببر براشون به همه بده نه فقط اون بنظرم خوشش امده ازت

اره.میبرم گفتم هفته دیگه میارم.🤣😍خدا از دهنت بشنوه

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
اره.میبرم گفتم هفته دیگه میارم.🤣😍خدا از دهنت بشنوه

😍❤خوشبخت بشی قشنگم

دوستان عکس مادراتونو بفرستیددددد. جالب میشه.خودم اول میزارم

سلام

عکس مامانتون رو گوگلی کردین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.