2777
2789
یه پسر همه چی تموم پیدا بشه بیاد خواستگاریم ازدواج کنمدیگه تو این خونه و زندگی تکراری کسل و ناامید ک ...

صرفا ازدواج به دید رهایی ممکنه رفتن از چاله به چاه باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرزویی ک من دارم شاید واسه خیلی از مردم اصلا آرزو نباشهآرزو دارم شوهرم بره سر یه کار دائمی و همیشگی ...

من شاید جای بچه شما باشم یا شایدم جای خواهر کوچک تر شما چون نمیدونم چند سال اختلاف سنی داریم اما اینو بگم که مطمئن باشید به تک تک این مواردی که گفتید می‌رسید به قولی آرزوهاتون برآورده میشه مطمئنم به دلم افتاده که روزهای خیلی خوبی در انتظارتونه 

من هیچ وقت تو سایت دراین‌باره نگفتم ولی الان میخوام بگم که با خوندن پیامتون یاد زندگی خودم افتادم یعنی زمانی که من بچه بودم وضعیت خوبی نداشتیم و دقیقا شاید آرزوی مادر منم همین بود که پدرم یه کار دائمی و همیشگی با حقوق ثابت که بدونیم هر ماه انقدر پول داریم حالا کم یا زیادش مهم نیست فقط ثابت میدونیم داریمش و مزایا 

و خونه ای که جاش خوب باشه و اینا

و الان دقیقا همون شد ۱۰ سال از اون روزا میگذره 

و من چند روز پیش دیدم چقدر زندگی ما ۱۰ سال پیش با الان فرق داشت و الان چقدر عوض شده و پیشرفت کردیم خداروشکر وضعیتمون خیلی بهتر شده 

مطمئن باشید برای شما هم همینطور 

از جایی که فکرشو نمیکنی معجزه اتفاق میفته

برای ما هم همین یهویی شغل جدید و به دنبالش مزایا و حقوق و اینا و مسیر جدید 

ان شا الله. فقط اسمتون اکانتتون خیلی عجیب بود . حکمت پشتش چیه

خوب بزار از اول بگم اول اینکه ممنون بابت دعاات برای تو هم ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به تموم خواسته‌های قلبیت برسی

دوم اینکه خیلیا فکر می‌کنند که من مردم ولی بعداً بهشون ثابت میشه که زنم ن وقتی که این اکانت و راه اندازی کردم ۱۶ سالم بود و به این فکر کردم که اسم اربابو بزارم یعنی اربابم حسین ولی وقتی که اینجا با واکنش کاربرای سایت مواجه شدم خواستم اسممو عوض کنم ولی بعدش گفتم که نه چون خیلیا منو به این اسم می‌شناسن و تگم می‌کنن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

عاقبت بخیر خواهرام و برادرام و اینکه مامان بابام همیشه خوب و سلامت و خوشحال باشن اگه اون ته مهاشم جا ...

افرین. خانواده خیلی مهمه  البته جای بچه ها ت و شوهرت هم خالی بودن