2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مکارچیان

ببین من خیلی خیلی راضی هستم خط بخیه انقدر نازکه انگار که نه انگار من ۲۰ روز عمل کردم نافم انقدررر قشنگ و خوب شده رفتم بخیع بکشم یه جای دیگه پرستار کف کرد گف وایچ خط بخیه ای چه نافی تا حالت ندیدم

کاربر قدیمی اَم 
واقعااااااا خداروشکر ک تاپیکتو دیدم عزیزم😍😍😍

ببین پیگیزی بعدشون عالی نگم برات پرستار میومد خونه ماساژ خیلی خیلی تیمشون عالیه شک نکن بیمارستان خوب دکتر عالی خلاصه که ترید نکن من خیلی راصیم 

فرم بدنم عالی ساعت شنی تزریق باسن کاملا خوشگل و نرمال 

کاربر قدیمی اَم 
بیمارستان تریتا بودی؟از دکتر همه چی راضی بودی؟

خیلی خیلی راصی بودم فقط ورم شکمم میدونم که کرمه چون بلافاصله بعو عمل تخت تخت بود بدون ورم 

کاربر قدیمی اَم 
ببین من خیلی خیلی راضی هستم خط بخیه انقدر نازکه انگار که نه انگار من ۲۰ روز عمل کردم نافم انقدررر قش ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه انشالله برای همینجوری باشه

واقعا تعریف دکترو زیاد شنیده بودم الان ک تاپیکتو دیدم دیگه مطمعن شدم از انتخابم برای منم دعا کن عملم خوب باشه خوشگلم

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه انشالله برای همینجوری باشهواقعا تعریف دکترو زیاد شنیده بودم الان ک تاپیکت ...

انشالله عاای میشی شک نکن فقط سه روز اول دردشو تحمل کن حله

کاربر قدیمی اَم 
ببین پیگیزی بعدشون عالی نگم برات پرستار میومد خونه ماساژ خیلی خیلی تیمشون عالیه شک نکن بیمارستان خوب ...

وایییی چقدرررر جالب ک من دیروز نوبت عمل گرفتم امروز تاپیک شمارو دیدم

خداروشکر ک راضی هستی انشالله عمل منم همینجوری عالی باشه

مشاورتون خانوم داوری بود یا اون یکی خانومه؟

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙