2777
2789
عنوان

انتقال جنین موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 102 پست
عزیزم کاش یه سونو میدادی ببمارستان با خداقل معاینه میشدی ببین دهانه رحمت بازه با بستس

رفتم مطب سونو شدم گفت یه هفته باید صبر کنیم و آمپول دور ناف رو دیگه نزن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علایم قبلتو داری،؟ نترس ایشالله چیزی نشده

نمیدونم والا

پناه برخدا

درحق هم دعا کنیم تا دعاهامون مستجاب شه🙏😔

فقط ماهایی که این راه سخت رو رفتیم میتونیم همدیگرو درک کنیم

هزینه اش چقد شد میشه بگی مشکلتون چی بود چن ماه اقدام بودی همه ای وی اف دیگه

چون دکترا سوراخ پول تیغ زدنو یاد گرفتن 

داروی قوی نمیدن طبیعی بچه دار نشی جای ویزیت سی صد تومن بری صد میلیون پول خرج کنی پیشش

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دعا کنین بچم سقط نشه؟😔خیلی چیزها رو نمیتونم اینجا بگم ولی زندگیم به بچه بنده😭میدونم متلاشی میشه چون قشنگ بهم میگه😭تجربه یه ازدواج ناموفق دارم،دیگه توانشو ندارم بستمه دیگه😭اینهمه زحمت کشیدم بچه بزرگ کردم از ازدواج اولم پدرش بهم نشونش نمیداد...آرزومه برای خودم تشکیل خانواده بدم😭زندگیم به این بچه تو شکمم بنده😭حتی عقد نکردیم میگه هروقت بچه بدنیا اومد عقد میکنیم😭دلم پره محتاج دعاتونم

این لکه های قهوه ای پررنگ هم ولم نمیکنن،آخه چیکار کنم؟؟؟۳ شنبه هفته بعدباید برم دکتر دوباره سونو بدم وضعیتشو بسنجم