2777
2789
عزیزم میدونم الان خورده میشم ولی فردا برو سقطش کن اون بچه از الان از بین بره بهتر از اینه که فردا تو ...

شوهرم عاشقم بود ازدواج کردیم تهش شد این نمیدونی چقدر ترس تو وجودم همش میترسم گاهی وقتها حس میکنم تو این دنیا نیستم

جدا میخوای بیاری چیکار ک مثل توپ فوتبال پاسش بدین اخرم همون بچه بزرگ میشه میگ بیخود کردی منو اوردی ت ...

من اگه بدنیا بیارمش نمیزارم رنگ بچه رو بیاره میگی چکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بدنیا بیارمش نمیزارم رنگ بچه رو بیاره میگی چکار کنم ؟

مگ دست توعع نزاری ی حکم‌میگیره برا همیشه میگیرش 

فکر کردی بچه بدون پدر بزرگ کردنش الکیه 

الان جو گرفتت دو سه سالش بشه سختی بچه داری بهت فشار بیار خودت دو دستی میبری میدیش بعدم روزگارت سیاهه نه میتونی دل بکنی نه میتونی بزرگ‌کنی از همه خوشیات باید بگذری 

الان ی لخته خونه نه قلب داره نه مغز عین پریودی بیاد بره بهتره تا اسیر دست این پدر نفهم بشه

عزیزم ی سوال دارم اگه مادر نخواد حضانت بچه با کیه ؟ همسرم میگه با مادر

تا ۷ سالگی با مادر 

بعد ۷ سال دختر تا ۹ سال با پدر/پسر تا ۱۵ سال با پدر

و بعد از ۹، ۱۵ سال خود فرزند تصمیم میگیره با کدوم یکی از والدین بمونه 

البته میتونید توافق کنید که با پدر بمونن از اول

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
عزیزم ی سوال دارم اگه مادر نخواد حضانت بچه با کیه ؟ همسرم میگه با مادر

اولویت  تا ۷ سالگی با مادره 

ولی مادر نخواد پدر باید نگه داره 

قانون میگه تا ۷ سالگی اگر مادر بخواد با مادره 

دختر ۹ و پسر ۱۵ سالگی خودش میتونه تصمیم بگیره با کدوم زندگی کنه

گناه زمانی داره بیاریش و عذابش بدین نمیدونم والا پیش چند تا متخصص یا ماما برو بلخره یدونشون بهت شیاف ...

تشویق به سقط؟؟؟ تو گناهش شریکی شماهم.

نمیخواستن باید جلوگیری میکردن

هرگز سقط نکن شما مسئولشی تا اومدن به این دنیا شما فقط وسیله اومدنش به دنیایی خودش خالقی داره که خلقش کرده 

اون بچه پناهش تویی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است