2777
2789
عنوان

کتونی سفید رو چجوری تمیز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 134 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از تمیز کننده مخصوص کفش فلو استفاده میکردم ترکه برندش قبلا تو ایران گیر میومد الان نیست اصن

من راستش مستقیم به خود کفش نمیزنم تو اون مایعی که اب ولرم و مایع لباسشویی قاطی میکنم یکم از سیف کرمی که مامانم که برای گازش استفاده میکنم هم میریزم

ولی بوش بده 

برا همینه که کفش سفید رو دوست ندارم  

من هرچی شوینده دم دستم باشه قاطی میکنم میزنم بهش بنظرم همش هم تمیزش میکنه

خمیر دندون زدم جوش شیرین با ابلیمو زدم صابون رنده شده سیف قرمزه که برای پارچه میشه زد همه رو امتحان کردم

تبلیغ سیفه؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

تاید+خمیر دندون

با یه مسواک بکش روش قشنگ تمیز میشه

من اینحوری میشورم کفشامو

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی