جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی اینو ما چطور هشت سال جنگیدیم و کشورمونو پس گرفتیم،شما هم باید همینکارو کنین
بالا برین پایین بیاین اخرشم همه ی افغانی ها باید برگردن کشورشون
درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
خواهر تنها گیرم آورده مثل چنگیزخان مغول ،داره قلدوری میکنه
تنها نیستی
درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
دوست عزیز من قصد دعوا ندارمولی اینو ما چطور هشت سال جنگیدیم و کشورمونو پس گرفتیم،شما هم باید همینکار ...
سلام عزیزم درسته شما ۸ سال جنگیدین و کشورتونو پس گرفتین و هیچ کس هم اینو انکار نمیکنه ولی تا وقتی اطلاعات ندارین لطفا اطلاع غلط ندید ماهم لشکر فاطمیون داشتیم و درسته من موافقم که افغانستانی باید بره ولی افغان هایی که غیر قانونی اومدن باید برن نه اونهایی که قانونی اومدن و دارن زحمت میکشن
ایشون خودشون بی احترامی کردن و از همون اول تو تاپیک من نظر دادن منم فقط از خودم دفاع کردم و جواب بی ادبی هاشون رو دادم و منظورم با بقیه مردم ایران نبود❤ و فقط منظورم با اون خانم بود