2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 89101 بازدید | 430 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا داره میبینه ببین شک نکن تاوان میده شاید طول بکشه اما کارما خیلی محکم میزنه فقط صبر کن

تاوان داده

کل زندگیش پولش اعتبارش رفت

یکسالو نیمه میگه تقاص چیو پس میدم

الانم رفته بیرون ماشینش اتیش گرفته موتورش

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تاوان دادهکل زندگیش پولش اعتبارش رفتیکسالو نیمه میگه تقاص چیو پس میدمالانم رفته بیرون ماشینش اتیش گر ...

حیف کاش خود آشغالش اتیش میگرفت 💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
برادر شوهرت این وسط چیکاره بود..؟؟

هیچی پیام داد اومده خونه ما خوابیده

موتور ماشینش اتیش گرفته

منم گفتم حقشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تاوان دادهکل زندگیش پولش اعتبارش رفتیکسالو نیمه میگه تقاص چیو پس میدمالانم رفته بیرون ماشینش اتیش گر ...

ناراحت نشی ها ولی حقشه 👌

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

ناراحت نشی ها ولی حقشه 👌

آسیبش ب ماهم بوده دیگه.

الان درگیر شهریه مدرسه ی بچه هام یکی ۲۳ یکی ۲۸ سخته

😪😪😳😳🤦🏻‍♀️

من از ۱۴ سالگی عاشق شدم باهاش بودم اونم ۱۵ بود سه ماه پیش جدا شدم 💔

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

حیف کاش خود آشغالش اتیش میگرفت 💔

نگو اینجوری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😔😔😔😔