2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 89101 بازدید | 430 پست

اسی چرا همه پیاماتو پاک کردی هم پست هم اسکرین.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
۳۲ یالشه شوهرم ب قزافه دختره ۲۰،۲۱ میخورده انگار نوشته ۲۹ سالمهک دیده دختره بچس بیخیال شده

این دختره نشد یکی دیگه . از این آقا برای شما مرد زندگی در نمیاد

از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خییییلی کثیف و هرزه اس واقعا ارزش زندگی مشترک رو نداره بی لیاقت پست فطرت

خیلی بی لیاقته

۵ سال دوس بودیم خیر سرمون با عشق ازدواج کردیم دوتا دسته گل داریم 

همه دوست فامیل حسرت زندگی مارو میخورن

هر ۴ تامون خوب خوشگل دوتا بچه فوق مودب داریم نمیدونم چی میخواد

هرچی میگه ن نمیگم هرکاری میگه میکنم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اوف شدید بابایین بچه ها دیشب با بدبختی خوابوندمشونکلافهمترسیدمتن و بدنم یخ زده فهمیدم رفته خونه ماما ...

بنظرم بچه ها رو ببر خونه مادرشوهرت و خودت برو خونه بابات...

یا اینکه بمون خونه خودت چند روز اصلا سراغشو نگیر اگ دیدی سر کله نحسش پیدا شد بگو طلاق میخوام

مغزم درد میکنه بخداسابقه داشته فک نمیکرده دختره زیر ۲۰ باشه دیده زیر بیسته بخاطر دخترمون دوست نشده ب ...

خودظم از نظر عقلی 18 سالش. رشد نکرده همونجور مونده. پدر باید مسعولیت پذیر باشع  فرق مجردی متاهلی بدونه این هنوز تو همون سن مونده 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خیلی بی لیاقته۵ سال دوس بودیم خیر سرمون با عشق ازدواج کردیم دوتا دسته گل داریم همه دوست فامیل حسرت ز ...

همون جمله آخرت غلطه هر چی میگه ن نمیگم اتفاقا تجربه ام ثابت کرده مرد رو باید مث سگ دست آموز مدام بدوونی دنبال خودت

بنظرم بچه ها رو ببر خونه مادرشوهرت و خودت برو خونه بابات...یا اینکه بمون خونه خودت چند روز اصلا سراغ ...

بچه هام گناه دارن اذیت بشن این وسط خونه خودمون موندیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همون جمله آخرت غلطه هر چی میگه ن نمیگم اتفاقا تجربه ام ثابت کرده مرد رو باید مث سگ دست آموز مدام بدو ...

قبول دارم

اقا برا من زرنگه و سگ 

بیرون نرو ب خودت نرس با کسی حرف نزن و و و

خودظم از نظر عقلی 18 سالش. رشد نکرده همونجور مونده. پدر باید مسعولیت پذیر باشع فرق مجردی متاهلی بدو ...

خیلی بیشعوره

دلم داره میترکه

میگه این چیه مگه

این بار ی زهر چشمی ازش بگیر بچهاش نگه ندار ک خیالش راحت باشه هر کاری دلش میخواد بکنه. خیالش راحت ینفر بچهاش نگه مبداره خودش پسر مجرد فرض کرده. 

بچهاش 2 روز تنها بزار پیشش ب غلط کردن میفته

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
هر مدرکی ازش داری پاک نکن اینا ب دردت میخورن گفتی قبلا هم ازش خیانت دیدی؟

اره اوناروهم تو لبتابم دارم

پرینتاشم دارم