2777
2789

پسر من 100 گرم اضافه کرد بردم متخصص گفت با شیر خودت سیر نمیشه شیرخشک کمکی هم دادم اما کلا زیر نمودار موند 

تنها ماهی که خوب وزن گرفت ماه چهارم بود که 600 گرم اضافه کرد دیگه بقیه ماه ها 150 گرم 200 گرم 

کلا زیر نموداره 

الانم که یک سالو 10 ماهشه خیلی ریزه ولاغره نسبت به همسناش

البته پسر من فوق العاده پر تحرک بود از همون اول و رفلاکس هم تا 1 سالگی داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر من 100 گرم اضافه کرد بردم متخصص گفت با شیر خودت سیر نمیشه شیرخشک کمکی هم دادم اما کلا زیر نمودار ...

دختر منم یکسال و ۴ ماهشه ۸ کیلوئه وزن تولدشم ۲۸۰۰ بود 

اشتهاش خوبه همه چی میخوره اما لاغر لاغره

هم رفلاکس داشت هم حساسیت ب پروتیین گاوی😥

الانم زیر نموداره شما کار  خاصی انجام ندادین واس وزن گرفتن ؟

😍Maman delvin khanoom😍

دختر منم یکسال و ۴ ماهشه ۸ کیلوئه وزن تولدشم ۲۸۰۰ بود اشتهاش خوبه همه چی میخوره اما لاغر لاغره هم رف ...

پسر من 1 سال و نیم 9 کیلو و 300 گرم بود 

والله غذا شو خوب میخورد خیلی به تغذیه ش میرسیدم اما هیچ تاثیری روی وزنش نداشت انگار 

شیر خشکم چند نمونه عوض کردم فقط یه نمونه بهش ساخت که اصلا وزن بهش نمیداد فقط سیرش میکرد 

ب

پسر من دندونم خیلی زود درآورد کلا همه چیز دست به دست هم داد که وزنش کم بمونه 

ولی یه عامل دیگه هم موثره اونم ژنتیکه که کاریش نمیشه کرد

پسر من 1 سال و نیم 9 کیلو و 300 گرم بود والله غذا شو خوب میخورد خیلی به تغذیه ش میرسیدم اما هیچ تاثی ...

خب آره منم لاغرم ۵۵ کیلوئم 

منم خیلی میرسم اونم همه چی میخوره بد غذا نیست اما کلا وزن نمیگیره

بازم تنشون سالم باشه چاق و لاغری  عیب نداره🥲

😍Maman delvin khanoom😍

۳۸۵۰، وزن الانش ۴

یک چیز که باعث میشه بچه خوب وزن نگیره عفونت ادراری هست هرروز پاهای بچه را میشوری؟

یک چیز دیگه شاید شیرت کمه وبچه سیر نمیشه اینجور بچه ها زیاد ممکنه گریه کنند

و.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یک چیز که باعث میشه بچه خوب وزن نگیره عفونت ادراری هست هرروز پاهای بچه را میشوری؟یک چیز دیگه شاید شی ...

نه گریه نمیکنه، آره اما حس میکنم عفونتو داره بازم ممنون ازت