2777
2789
عنوان

بیاین از کاربرا هایی که خوشتون میاد تگ کنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 248 پست
اره خیلی دردم بیاد 😂زده به سرم حاجی😂😂😂

ولی تو شوشو داری به شوشو بگو😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی تو شوشو داری به شوشو بگو😂

منحرف منظورم اینه بریم زیارت اهل قبور از فشار زیاد دردم بیاد😐🤦‍♀️

منحرفففف

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

منحرف منظورم اینه بریم زیارت اهل قبور از فشار زیاد دردم بیاد😐🤦‍♀️منحرفففف

بابا لو بده همونی که تو ذهن‌منه تو ذهن توعه😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

خیر متاسفم😂+زر میزنم 😊

خخخخخ

@بانوی_گلهای_کاملیا @nazaniiiin @دختری_که_جک_ولش_کرد @دوست_قدیمی_شما @kmkmk @دختر_گرانبها‍ اوپر ...

سلام عزیزدلم

یک دنیا ممنونم که به یادم بودی نازنینم

عشق که شمایی جانم ، واقعا دل به دل راه داره

روی ماهت رو میبوسم مهربون مخصوصا مااااااااااچ و مووووووووچ به گونه های قشنگت😁❤️

دوستت دارم گلم

بهترین ها رو برای شما که بهترین هستی آرزومندم

شب خوبی داشته باشی❤️🤍

❤️🤍PEGAH🤍❤️
@بانوی_گلهای_کاملیا @nazaniiiin @دختری_که_جک_ولش_کرد @دوست_قدیمی_شما @kmkmk @دختر_گرانبها‍ اوپر ...

سلام عزیزم. چه انرژی مثبتی...

متشکرم ازت.

الهی تندرست و شاد باشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزدلمیک دنیا ممنونم که به یادم بودی نازنینمعشق که شمایی جانم ، واقعا دل به دل راه دارهروی ماه ...

خیلی خوشحالم میبینمت عسلم

همیشه شاد و سلامت باشی الهی♥

مثل همیشه تو دل برو و زیبا و خشمزه ای

دوستتدارم

هرجا که نفس میکشی، سلامت و سر زنده باشی

عزیزی♥🍀

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خیلی خوشحالم میبینمت عسلمهمیشه شاد و سلامت باشی الهی♥مثل همیشه تو دل برو و زیبا و خشمزه ایدوستتدارمه ...

دووووووووورت بگردم من من خیلی خیلی خیلی بیشتر از دیدنت خوشحال شدم و از حضورت لذت بردم

خیلی ممنونم بابت دعای قشنگت خوشگل من

الهی همیشه تنت سلامت و لبت پسته ی خندان باشه

بهترین ها سهم قلب مهربونت باشه قشنگم

ماچ به موهای خوشگلت😘😘😘😘😘😘😘

شب خوبی داشته باشی گلی بانو❤️❤️❤️❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️

عزیزدلمی شما خوشگلم🤩🤩❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام عزیزممم

سلام گلی خوبی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂