2777
2789
عنوان

بیاین از کاربرا هایی که خوشتون میاد تگ کنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 248 پست

آنه در پاریس

یکی هم هست عکس یه پسر کره ای مو سبز پروفشه اسمش یادم نیس😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جررررر 

اصل کاری رو یادم رفت 

@مشید_خانوم    

خوبی چطولی ✨

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

مرسی تو خوبی

ممنون عشقم 

ببخشید همرو تگیدم تولو یادم رف 🥺

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

@دختر_قهوه_فروش @زن_ممدقولی 💕@tanhaye1402 عشقمی تو حالت چطوره؟ ✨@دختر__بابونه آنه من 🍻@ملوس_جا ...

😌جیگری

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

😌جیگری

عشق مایی تو جیگر طلا

مرسی عشقم چیشد ازمایش اینا رفتی

نه نمیرم تا اخر ماه میخوام وقتی برم که دیگه هرچی باشه معلوم شه  میترسم تا منو گیر میارن سونو پایین میگیرن بعدش درد زیر شکمی میاد سراغم ضرر داره اون سونو بوقتش میرم دیگه هرچی خدا بخاد یا یه خوشکله تو دلمه یا یه مشکله 🤣🤣

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

نه نمیرم تا اخر ماه میخوام وقتی برم که دیگه هرچی باشه معلوم شه میترسم تا منو گیر میارن سونو پایین م ...

خدا نکنه ایشالا یه خانوم یا اقا کوچولو مهربون مث خودت اون تو داره شیطونی میکونه 💕

@بانوی_گلهای_کاملیا    

@nazaniiiin    

@دختری_که_جک_ولش_کرد    

@دوست_قدیمی_شما    

@kmkmk    

@دختر_گرانبها‍ 

اوپرا هم که دوسندارن تگ بشن؛) 

عشقین♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.