2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14910 بازدید | 374 پست
انقد هم ترسناک نیست نترسمنم مثل شمابودم چهارماه پیش زایمان کردم خداروشکر خیلیم خوبم

خیلی میترسم به همسرم گفتم هر وقت حامله شدم سر زایمانم بیمارستان خصوصی میرم و سزارین میکنم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای وای بخیه های زایمان طبیعی رو تصور کردم دردم گرفت.به زایمان طبیعی فکر می کنم چهار ستون بدنم می لر ...

من انقد درد کشیده بودم بخیه میزدانگار داشت قلقلکم میداد  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
خدا بد نده مریضی الان خودت؟ حالا باز خداروشکر که شوهرت بهتر شده .

اره عزیزم توده سینه دارم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
حالا مگه قدیم ک ۹ تا بچه میاوردن بخیه میخوردن . تو روستاهای دور بی امکانات هر زنی ده تا میاورد. بخیه ...

اره چون پروسه زایمان کوتاه نمیکردن بدن خود به خود بازمیشده

خیلی میترسم به همسرم گفتم هر وقت حامله شدم سر زایمانم بیمارستان خصوصی میرم و سزارین میکنم

خاهرگلم سزارین ک فک کنم بیشتردرد دارع 

ولی بستگی دارع مثلا دستت زخم بشه زود خوب  میشع یانه؟

حالا منم از شدت درد زایمان بخیه میزد ذوق داشتم میگفتم تو رو خدا بخیه جذبی بزن 🤣😅

وااای  من تند تند میگفت تموم شد؟دیگه تموووم؟؟؟

امکان نداره شما یه بادکنکی باد کنی بعد بادشو خالی کنی، بعد بگی مثل حالت اولش شده، غیر ممکنه، شما با زایمان طبیعی و شیردهی هیچ وقت فیزیک بدنت مثل دوره مجردیت نمیشه، میتونی با ورزش با ۷۰، ۸۰ درصد قبلت برگردی ولی صد درصد نمیشه، اینایی که میگن بهتر از قبل شدیم یا حتی تغییر نکردیم، احتمالا روز اولشونو فراموش کردن، چون حتی اگر زایمانم نکنی بعد از چند سال از ازدواجت اگر ورزشکار نباشی ماهیچه های اطراف واژن کم کم شروع به شل شدن میکنن (همون گشادیه عامیانه) و این حرف من نیست لطفا مطالعه کنید و هر حرفیو اینجا نگید اجازه بدین کسانی که تا به حال زایمان نکردند واقع بینانه تصمیم بگیرند.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
حالا منم از شدت درد زایمان بخیه میزد ذوق داشتم میگفتم تو رو خدا بخیه جذبی بزن 🤣😅

منکه میگفتم تموم نشد😭میگفتن کمه صبر کن اخرشه  باز میگفتم تموم نشد😭 🤣🤣🤣فقط میخواستم نینیمو بغل کنم😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

امکان نداره شما یه بادکنکی باد کنی بعد بادشو خالی کنی، بعد بگی مثل حالت اولش شده، غیر ممکنه، شما با ...

اره قبول دارم

وای وای بخیه های زایمان طبیعی رو تصور کردم دردم گرفت.به زایمان طبیعی فکر می کنم چهار ستون بدنم می لر ...

بخیه و برش درد نداره درحد گزگز 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

عزیزم هیچی نیس بیشتر اطرافیان من اینجورن و خداروشکر مشکل نیس به خودت برس نوبت دکتراتم سر موقع برو

ممنونم فدات

منکه میگفتم تموم نشد😭میگفتن کمه صبر کن اخرشه باز میگفتم تموم نشد😭 🤣🤣🤣فقط میخواستم نینیمو بغل ک ...

اره واقعا بعد زایمان و اون همه درد 😅 بخیه چیزی نیس و دوست داری نینیو بغل کنی ایشالله زیر سایه شما و پدرش بزرگ بشه. در جریان زایمانت بودم 😍

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...