2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14944 بازدید | 374 پست
واییی دردم اومددد😂😂چقد بده وای

😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باور نمیکنی اتفاقا من یکیش بودم بعد کلی درد طبیعی سزارین اجباری شدم اصن یادم نمیاد شب اول چجوری گذشت از بس ناله کردم و به خودم پیچیدم ولی وقتی پرستار گف بچه ات بستریه جونش در خطره یکهو دردام یادم رف پاشدم راه افتادم برم پیش بچه ام....

پیاده روی عاالیه

نمیتونم برم که بابچه کوچیک هواهم سرده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اره بد نیس اخه من احساس میکنم سرشونه هامم بزرگه اصن کلا احساس میکنم لاغر بشمم باز زشت میشم

همش از خودت ایراد بگیر😐💔

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

نمیتونم برم که بابچه کوچیک هواهم سرده

تو خونه راه برو من توبارداریم تو خونه راه میرفتم

ربطی به باز بودن نداره

بدن به طور طبیعی خودش باز میشه

مامانم دوتا زایمان بدون بخیه داشته

الان دکترا اجازه نمیدن بدن باز بشه و سریع برش میزنن 

ولی توی زایمان فیزیولوژیک باید اجازه بدی بدن خودش باز بشه. کشورهای پیشرفته اینکارو میکنن

گروه قرمز❤️ وزن 
چرا باور نمیکنی اتفاقا من یکیش بودم بعد کلی درد طبیعی سزارین اجباری شدم اصن یادم نمیاد شب اول چجوری ...

خب شما سزارینت کردن طبیعی بدون بخیه که بچه رو دنیا نیاوردی .منم بچم ان آی سیو بود بستری شدم همراهش چه روزای بدی بود

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ربطی به باز بودن ندارهبدن به طور طبیعی خودش باز میشهمامانم دوتا زایمان بدون بخیه داشتهالان دکترا اجا ...

اره دقیقا .اینا میخوان پروسه زایمان رو باامپول فشار کوتاه کنن

پشمامم همسن منی ک😂😂طناب خوبه بنظرت

😂

اره من قبلا روزی ۱۵دقیقه طناب میزدم لاغر شدم به طناب خیانت کردم دیگه بهش محل ندادم🤣🤣

تو خونه راه برو من توبارداریم تو خونه راه میرفتم

راه که چ عرض کنم صبح تاشب مث اسب میدوم دنبال بچه وگرنه سرش میخوره به جایی اصلا یجا بندنمیشه