2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14799 بازدید | 374 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوساله زایمان کردم بعد ببخشید وقتی میشینم سر دسشویی یا مثلا سرپا میشینیم واژنم مثل قبل زایمان نیست که لبه هاش بغل هم باشه یعنی مثلا دست که میزنم لبه های واژن خیلی باهم فاصله دارن الان این طبیعیه مگه نمیگن جمع میشه مثل اول میشه پس چرا برا من نشده

اخرشم قانونا میگن زن رهگذره و بچه ها مال پدرن و‌مادر امانت داره تف

حرف مفته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
آره دخترعمو منم بچه اولش بخیه نخورد ولی بچه دومی بخیه خورد

چه عجیب

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بخیه خوب نزدن،چون هردو زایمانش نزدیک به هم بوده براش بخیه نزدن

عه مث همین خانومی که من گفتم بوده پس

آره ،همینطوره وقتی زایمان فاصله شوندنزدیک باشه هم بچه زود دنیا میاد وهم اینکه بخیه نمیزنن

یعنی تو یک سال جمع نمیشه ؟

زوده هنوووز خوب میشی

ببخشید دقیقا چن روز بعد زایمانتون رابطه داشتین ؟ من الان درست سی روزه ولی بخیه های داخلیم ی نخ ازشون اویزون شده بیرون شوهرمم اصلا تحمل نمیکنه  همه میگن تا ۴۰ بنطرت ممکنه تا ۴۰ خوب نشم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
ببخشید دقیقا چن روز بعد زایمانتون رابطه داشتین ؟ من الان درست سی روزه ولی بخیه های داخلیم ی نخ ازشون ...

من تا دوماه اصلااااا نتونستم چون به شدددت درد استخوان عانه داشتم اصلا معذرت میخوام پاهام از هم بازنمیشد

من تا دوماه اصلااااا نتونستم چون به شدددت درد استخوان عانه داشتم اصلا معذرت میخوام پاهام از هم بازنم ...

استخوان کجا؟ وااای خدادوماه خیلی زیاده دقیقا کی بخیه هاتون افتاد مال شما هم ی نخ از توش اویزون بود اون چی هس اخه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
استخوان کجا؟ وااای خدادوماه خیلی زیاده دقیقا کی بخیه هاتون افتاد مال شما هم ی نخ از توش اویزون بود ا ...

استخوان بالای اونجا.نمیدونم دقیق چجوری بگم کجا

بخیه هام بعد۲هفته کامل افتادن چطور واسه تو هنوزمونده بنظرم یه معاینه بشی بدنیس