2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 63 پست

خانم تهرانی

یه موقع که مناسبتی نبود ممکنه یه مسابقه دسر هم بذارین؟ هم تنوع داره هم خیلی هزینه بر نیست هم جای خلاقیت برای تزیین زیاد داره.

هم اینکه میتونیم خیلی دستور تهیه های جدید یاد بگیریم از هم:)

ممنون از شما

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز درختکاری هم یه مسابقه گل و گیاه خوبه باشه ببینیم کیا گلدون تو خونه زیاد دارنو چه گلدونایی دارن. گاهی گیاهای جالبی دیده میشه این وسطا. کاش اسم گیاهشونم بگن و همینطور طرز نگهداریشو که به اطلاعاتمون اضافه بشه. :)))

این مسابقه رو حتما منم شرکت میکنم اگر برگزار بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
2805

نمیشه مثلا از طرف مادرشوهر بذاریم؟

اخه تابلو فرش می بافه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
روز درختکاری هم یه مسابقه گل و گیاه خوبه باشه ببینیم کیا گلدون تو خونه زیاد دارنو چه گلدونایی دارن. ...

اتفاقا در نظر گرفتیم. ممنونم از پیشنهادات خوب شما

خانوم تهرانی جان..من تعدادی تابلو مینیاتور دارم، اما از مراحل کار  عکس نگرفتم، حالا نمیشه قانون مسابقه را  کمی دستکاری بفرمائید؟؟؟ 😐😐😐

مینیاتور کار وقت گیری هم هست ، تا چند روز آینده من نمیرسم یکی بکشم و از مراحل کارم عکس بگیرم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
خانوم تهرانی جان..من تعدادی تابلو مینیاتور دارم، اما از مراحل کار  عکس نگرفتم، حالا نمیشه قانون ...

عکسهای زیادی رو به خاطر همین موضوع رد کردیم. متاسفانه نمی تونیم استثنا قائل بشیم

تو روز چند تا تاپیک برای تبلیغات می تونیم بزنیم

محدودیتی وجود نداره به شرطی که فقط در قسمت مسابقات نی نی سایت باشه

2810