اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
صبر کن ببینم تو افسانه ای😳همون که اومد فوشم داد ناشناس؟؟؟
من ناشناس فحش دادم؟😐😐😐😐
من تا به حال به جان بچم قسم ناشناس هیییییچ احدی نرفتم
هییییییچکس
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
من ناشناس فحش دادم؟😐😐😐😐من تا به حال به جان بچم قسم ناشناس هیییییچ احدی نرفتمهییییییچکس
پس کی بود گفت تو فیکی بچه نداری ۱۵سالته من فک کردم تویی😐
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
این همون سریع که آلبالو گذاشته شناسنامشومتولد ۹۶کاملا مشخصه قدیمیهاین دوتا یه کاربرن زیر زیر بیست س ...
اون تاپیکاییش که از معلم دخترش میناله مشخصه خودشه🤣 باور کن ۱۵ سالشه همین محدثهس که عکس شناسنامشو گذاشت😂
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
اون تاپیکاییش که از معلم دخترش میناله مشخصه خودشه🤣 باور کن ۱۵ سالشه همین محدثهس که عکس شناسنامشو گ ...
دقیقا آفرین
کاربر راز مامانی هم گفت چهارده سالمه
پس کی بود گفت تو فیکی بچه نداری ۱۵سالته من فک کردم تویی😐
واااااا 😐😐😐😐
نه من به هیچ عنوان نه ناشناس میرم
نه درخواست دوستی قبول میکنم
خیلی خیلی رو هستم
از این مارموز بازی ها ندارم
طرف (راز مامانی)اومده ناشناس میگه من کاربر شانزدهمین_کاربریم تو تاپیکا ضد خودمم که شناخته نشم فلان ک ...
به نظرت کسی میاد تو ناشناس یکی دیگه لو بده چند تا کاربری داره؟