2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 838 پست
منم فک کردم میخاد شناسنامه بذاره دیدم روناش رو گذاشت لغو کردم نمیدونم بقیه چطوری طرفشو میگیرن تاپیکا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان داره به همه چیز متوسل میشه

تا منم تعلیق کنه فقط

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
فروغ ببین من کاری به این کاربر ندارم مشکلی هم دارین بین خودمونه،،،ولی دلیل و اینا نیار اگه وآقای هست ...

دقیقا من همینو گفتم خودشم راحت میشه 

مثل همون کاربر انه در پاریس عکس و فیلم دهنه همه رو بست

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقیه اکیپ واکنششون چیه؟ 😂

گفتم بعضیاشون قبول نکردن 

من واقعا بدون ‌هیچ تعصبی فهمیدم حق با کیه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

دقیقا من همینو گفتم خودشم راحت میشه مثل همون کاربر انه در پاریس عکس و فیلم دهنه همه رو بست

عکس و فیلم داد دهن همه رو بست**

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اره گروه داشتیم اصلا توقع نداشتمیه سریشون نمیدونن و یه سری هم تو تاپیک قبلی افسان نخواستن فیک بودنشو ...

تورو خدا انقدر ساده نباشین

با هرکسی گروه نزنین

عکس های خیلی شخصی باهاشون رد و بدل نکنین

از خودتون همه چیزو نگین

میبینی که 

اینم یه نمونه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
گفتم بعضیاشون قبول نکردن من واقعا بدون ‌هیچ تعصبی فهمیدم حق با کیه

خیلی دیگ تابلوعه این 

ملکه و زن ممد قولی چیگفت طرف کی بود؟ 

دقیقا من همینو گفتم خودشم راحت میشه مثل همون کاربر انه در پاریس عکس و فیلم دهنه همه رو بست

اره دقیقا بنده خدا فیلم گذاشت و دهن همه رو بست....

من خودم بچه اصلا نمیدونم چجوریه،ولی چون زایمان اطرافمون میکنن و دیدم نظر دادم

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

من حاضرم براش تاپیک بزنم عذرخواهی کنم

چون من تا مطمئن نباشم حرف نمیزنم

من که اصلا شک ندارم به خودم

حالا اگر ایشون مدرک داره رو کنه دهن مارو ببنده

تورو خدا انقدر ساده نباشینبا هرکسی گروه نزنینعکس های خیلی شخصی باهاشون رد و بدل نکنیناز خودتون همه چ ...

اره واقعا درست میگی

نه خداروشکر عکسی از خودم نفرستادم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

تو تاپیک البالو خانوم زرنگ؟

هرسه تاشون بیشتر آلبالوزرنگ و این فروغ توراز مامانی مثلا تاپیک بچه همسایه میاد خونمون غذا میخوره حتی نگارششون مثلا جفتشون نوشتن ( نمیوورد) مثلا نوشتن( سشنبه )یا تاپیک دعواها اخرش مینویسن حق باکیه یا باهمسابه ها آخرش میگن برم درخونشون 🤣تاپیک ژل لب آلبالو .توهمین تاپیک هم اسکرین بود نمیدونم دیدی یانه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
خیلی دیگ تابلوعه این ملکه و زن ممد قولی چیگفت طرف کی بود؟

انلاین نبودن اونا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان داره به همه چیز متوسل میشهتا منم تعلیق کنه فقط

نه تروخدا تو بمون لازمت داریم😂😂😂

احبانا رفتی با کاربری جدید اومدی بهم بگو باشه 

تا بشناسمت

من حاضرم براش تاپیک بزنم عذرخواهی کنمچون من تا مطمئن نباشم حرف نمیزنممن که اصلا شک ندارم به خودمحالا ...

اصلا انلاین نیست فکر کنم