اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تروخدا راستشو بگو فیکی؟ با اون کاربر آلبالو یکی هستی؟؟
الان میاد راستشو میگه🤣🤣🤣🤣
فقط موندم چقدر بیکارن🤦🏽♀️
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من دارم با نی نی یار حرف میزنم گفتم که 😘 جواب آدمای بیشعور رو نمیدم فقط صبر کن روزت بخیر بد ذات
ای بابا
اتفاقا منم با نی نی یار حرف زدم
اتفاقا تاپیک که زدم نی نی بار تو تاپیکمآنلاین بود ولی خودشم متوجه شد فیکی چیزی نگفت
والا من تعجب میکنم بخدا ینی میشه ثابت کنه ک فیک نیست؟؟ 🚶♀️
نه میبینی که
میزنه به کولی بازی🤣🤣🤣
وگرنه عکس شناسنامه گذاشتن کاری داره؟😐خودت فکر کن
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904
داستان این فروغ فرخزاد وآلبالوی شاملو چیه کی به کیه کی چی میگه تاپیک وام بانکی مگه نیست؟!🤨😂
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
بابا تو کی هستی 😂😂😂لعنتی چجوریییییییی😂😂😂چجوری پیدا کردی؟ 😂😂
اتفاقا یکی از دوستان زحمتشو کشیده برام
دستش درد نکنه
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904