اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من یه عکسی از هیکلش دیدم که هنگ کردماخه زنی که یکماه زایمان کرده باشه شکمش اون شکلی نیستکاشکی تاپیک ...
نمیدونم چرا ترکید
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من یه عکسی از هیکلش دیدم که هنگ کردماخه زنی که یکماه زایمان کرده باشه شکمش اون شکلی نیستکاشکی تاپیک ...
انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبود
همون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بودن و چقدرم عجیب که خود البالو خانوم زرنگ هیچی نیومد بگه فقط رسید گزارش بزنه بالاخره سخته دیگه سوییچ کردن بین سه تا کاربری😂
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم دنبال وام دیگه😃میخوایم کاری شروع کنیم نیاز به پول نقد داریم
فک کنم رسالت وام مبلغ بالا میده طبق معدل حسابات
یهشبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعتها فکر و خیال و به خودش میاد و میبینه روحش از اعماق وجود داره گریه میکنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
اره خودم فهمیدم فیکهدیگه چندین ساله تو سایتم از طرز چت کردن هم میفهمم کی راست میگه کی دروغخودش دست خ ...
اصلا کاملا تابلوئه
نمیدونم چطور طرفداری میکنن ازش
انلاینارو چک کردم نی نی یار تعطیل نکرد چون اصلا انلاین نبودهمون موقع که تعطیل شد اینا تو تاپیک آن بو ...
چرا تگ نمیشه؟
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
خاک تو سرش چجوری میخاد ب دوستاش جواب بده این همه دروغ گفته
دقیقا
عکس پسریچه سه چهارماهه گذاشته میگه دخترمه یک ماهشه🤣🤣🤣🤣🤣
انگار مردم علف میخورن
خاک تو سرش چجوری میخاد ب دوستاش جواب بده این همه دروغ گفته
فقط موندم اونایی که ازش طرفداری میکنن و بی دلیل میان به من فحش میدن😐😐😐😐😐😐😐