اطلاع دارین کدوم بانک وام مبلغ بالا و چند برابری پرداخت میکنه؟
پول هم میتونم بخوابونم
کدوم بانک وام های مبلغ بالا میده
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
البته این طرح دیگه تموم شده و برج ده طرح های جدید میاد
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه خوب.ما تا الان بانک مهر وام نگرفتیم.آن شاالله طرحهای بعدیش خوب باشه و وام بگیریم.
در حال حاضر طبق تحقیقات ما بهترین بانک ،مهر هست برای وام
درصد پایین و مدت سپرده کم
ما همیشه رسالت وام میگیرفتیم.البته حقوق خودمو بانک مهر میدن. از این به بعد میرم دنبال طرحهای بانک مه ...
بله حتما پیگیر باش….ما رسالت هم وام گرفتیم…البته پارسال…همسرم دستگاه کارت خوان رسالت داره از طریق اون چندتا وام گرفته پارسال
تاپیک البالو دیدم از اون تاپیک که برات زده بودن اسکرین داره کنجکاو شدم رفتم تاپیکای اون کاربر که میگف بهش توهین کردی رو سری زدم باید بگم جفتشون یکی ان 🤣تاپیکای اول البالو رو بخون این اسکرینارو هم ببین کلا دغدغه ها ادبیات نوع نگارش خیلی شبیهه
اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
وگرنه منی که مشکلی ندارم و به خودم شکی ندارم چرا اینکارهارو نمیکنم؟
تاپیک البالو دیدم از اون تاپیک که برات زده بودن اسکرین داره کنجکاو شدم رفتم تاپیکای اون کاربر که میگ ...
به نظرت تاپیک بزنم ابن اسکرین هارو بزارم تگشون کنم بعد قفل کنم؟
آفرین بهت عجب چیزی پیدا کردی