2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5119 بازدید | 838 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اصلا درکی از زایمان و بچه و خیلی چیزا نداره

والا من تعجب میکنم بخدا 

ینی میشه ثابت کنه ک فیک نیست؟؟ 🚶‍♀️

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

منتظر عکس شناسنامه دخترت هستم که ازت عذرخواهی کنم عزیزم

من دارم با نی نی یار حرف میزنم گفتم که 😘 جواب آدمای بیشعور رو نمیدم فقط صبر کن 

روزت بخیر بد ذات 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا راستشو بگو فیکی؟ با اون کاربر آلبالو یکی هستی؟؟

الان میاد راستشو میگه🤣🤣🤣🤣

فقط موندم چقدر بیکارن🤦🏽‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من دارم با نی نی یار حرف میزنم گفتم که 😘 جواب آدمای بیشعور رو نمیدم فقط صبر کن روزت بخیر بد ذات

ای بابا

اتفاقا منم با نی نی یار حرف زدم

اتفاقا تاپیک که زدم نی نی بار تو تاپیکم‌آنلاین بود ولی خودشم متوجه شد فیکی چیزی نگفت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه بخدا عزیزم

خب ثابت کن بره دیگ

افسانه هم حق داره زیادی بهش گیر میده اون کاربر البالو 

مجبوره اینجور کنه و از خودش دفاع کنه و حقم داره بنده خدا 

ثابت کن خودتو راحت کن 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

والا من تعجب میکنم بخدا ینی میشه ثابت کنه ک فیک نیست؟؟ 🚶‍♀️

نه میبینی که 

میزنه به کولی بازی🤣🤣🤣

وگرنه عکس شناسنامه گذاشتن کاری داره؟😐خودت فکر کن

پسر بچه بوداصلا دختر نبوداونم یک ماهه😐😐😐😐😃🤦🏽‍♀️

دقیقا

از کیفیت عکس میخورد واسه شش هفت سال پیش باشه 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

الان میاد راستشو میگه🤣🤣🤣🤣فقط موندم چقدر بیکارن🤦🏽‍♀️

بابا تو کی هستی 😂😂😂

لعنتی چجوریییییییی😂😂😂

چجوری پیدا کردی؟ 😂😂

داستان این فروغ فرخزاد وآلبالوی شاملو چیه کی به کیه کی چی میگه تاپیک وام بانکی مگه نیست؟!🤨😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نه میبینی که میزنه به کولی بازی🤣🤣🤣وگرنه عکس شناسنامه گذاشتن کاری داره؟😐خودت فکر کن

راست میگی والا

دقیقااز کیفیت عکس میخورد واسه شش هفت سال پیش باشه

آفرین دقیقا

خیلی خیلی تابلو بود

بابا تو کی هستی 😂😂😂لعنتی چجوریییییییی😂😂😂چجوری پیدا کردی؟ 😂😂

اتفاقا یکی از دوستان زحمتشو کشیده برام

دستش درد نکنه

تروخدا راستشو بگو فیکی؟ با اون کاربر آلبالو یکی هستی؟؟

اقا نگو البالو من حس میکنم با کاربری قبلی منی سوتفاهم پیش میاد🤣 اسمش البالو خانوم زرنگه اون

@آب_آلبالو    

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

دقیقااز کیفیت عکس میخورد واسه شش هفت سال پیش باشه

درسته موافقم توخصوصی هم به من عکس روناش رو فزستاده که بگه تازه زایمان کرده 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔