2777
2789
عنوان

می‌خوام خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 114 پست
سر بچت بلایی نیاریفکر نکن با کشتن جگرگوشه ت راحت میشی تازه میوفتی تو مسیربدبختی

دوستان این تاپیک منافی عفته بقول خودتون لطفا گزارش بزنید 

و یه نکته هم خدمتتون عرض کنم این تاپیک مال ۲۰ روز پیشع من الان خونه پدرم هستم و می‌خوام جدا شم خون خودتونو کثیف نکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا هم هستی 🤣🤣

و یه نکته هم خدمتتون عرض کنم این تاپیک مال ۲۰ روز پیشع من الان خونه پدرم هستم و می‌خوام جدا شم خون خودتونو کثیف نکنید 

البته الان بلطف الله در مسجد محل هستم بعد از دعای ندبه

بیخود کرده مرد متاهل عاشق زن متاهل شده مرتیکه هرزه

بچه دارید؟

اینجا هم هستی 🤣🤣

اینم صبحونه با صفا و ساده بعد از دعای ندبه.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا سیدالشهدا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف 

اگه فکر میکرد ذاتم بده که حدااقل یخورده بیشتر مواظب میبود وقتی دید شوهر خواهرش پیشنهاد میده اونقدر ن ...

نمیگم حق باهاته ولی شوهرتم کم بی غیرت نیست 

ولی بازم کار درستی نیس

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]