2777
2789
عنوان

کورد ها یه لحظه میایین🌸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 206 پست
نه بابا طرف ما هنوزم خیلی هست

خب پس خوبه میبندمش😍😍🌸

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تگ کن اون زنه رو کارش دارم نمیتونم تگش کنم بگو بیاد بوستان قائم شهر بلوار کارگر شنبه ،ساعتشو هم بگه

خودت تگش کن تو تاپیک

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

دارم میگم تگ نمیشه تگش کن تا بهتون ثابت کنم فیک نیستم ساعت بده بیام

@afsan___67

@afsan___67

اومدم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
شنبه چه ساعتی؟

🤣🤣🤣🤣🤣شما آدرس دقیق بوستان قائمشهرو بفرمایید اول

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بیا عزیزم کارت داره🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣راه های اثبات زیاده

مثلا الان از خودشو بچه‌هاش فیلم بگیره و بگه من فلانی ام و اینجا آپلود کنه

بیا نشاط بلوار کارگر خیابون یاس ۴۱

گوگل سرچ کردی؟🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣شما آدرس دقیق بوستان قائمشهرو بفرمایید اول

بگو تو عکس شناسنامتو بده سرقرار پیشکش🤣🤣🤣