2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 262 پست
😂😂😂بخداااهمش‌‌میگه‌جای اینکارا دو رکعت‌نماز یاد این‌بچه بده😅😅😅

😂😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
من فک کردم زیره اس بجا سیاهدانه😁😁😁ممنونم ساحل

نه گلم سیاهدانه 

خواهش میکنم عزیزدلم ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣😂🤣😂🤣عزیزدلممممممم بچه ها ماشاالله شیرینن آدم کیف می‌کنه میخونه❤️🍓❤️🍓🥰🧿نه فاطمه جان دور از ...

ممنون مهربون 💓💓💓

بچه های این دوره که 🥴🥴🥴

دیگه می‌سازیم 😄

منتظر اون روز هستم☺️🤭

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍😍 آفرین خانوم قرتی جانآزی رفتم چند سال پیش دخترم دو سه سالش بود همچین نق ...

ای جانم 💓💓😄

چرا نقاشی قزی رو خراب کردی اخه🤭🤭

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
شهر مادری زندگی‌میکنم...فاطمه...ینی‌توقع داری اینجا‌بگم🙄من‌کل زندگیم‌ رو این‌وسط ریختم‌شهرمم‌بگم کل ...

🤣🤣🤣

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی 

خدایا شکرت بخاطر بارانی که قراره بر سرمون بباره 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب و بد زندگی 

خدایا شکرت بخاطر خواسته هایی  که به صلاح نبود و نشد 

خدایا شکرت بخاطر ثروت و فراوانی در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر نور خورشید 

خدایا شکرت بخاطر آسمان آبی 

خدایا شکرت بخاطر آبی که مینوشم غذایی که میخورم  هوایی که نفس میکشم 

خدایا شکرت بخاطر وسایل داخل یخچال 

خدایا شکرت بخاطر فرش های خانه ام 

خدایا شکرت بخاطر مبل هایم تخت خواب، بالشت، پتو، لامپ، و... 

خدایا شکرت بخاطر وسایل برقی ام 

خدایا شکرت بخاطر فرزندان و نسل عاقبت بخیر و سالم و صالح 

خدایا شکرت بخاطر دختر خوشکلم 

خدایا شکرت بخاطر پوست صاف و بدون لک 

خدایا شکرت بخاطر موهای پر پشتم 

خدایا شکرت بخاطر اندام م

خدایا شکرت بخاطر هر چیزی که تو میدانی و کن نمی‌دانم 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

شکر_گزاری🌈#  

ازخط تازگیا نمیزنه بیرون یعنی اگ عجله نداشته باشه قشنگ رنگ میکنه ولی بلد نیست خودش چیزی بکشه

میتونی بهش یاد بدی  خونه بکشه با یه مربع و مثلث

و گل بکشه و... 

ان شاء الله پیش دبستانی و مهد که بره یا میگیره 💓🤗💞

خدایا شکرت بابت وجود پسر باهوشم 

خدایا شکرت بابت آرامشم 

خدایاشکرت سردردم بهتر شد 

خدایاشکرت بابت لامپ هایی ک ب خونمون روشنایی میدن

خدایاشکرت بابت خوردن آب 

خدایا شکرت پسرم اشتهاش بهتر شده و قد و وزنش بیشتر شده

خدایا شکرت برای صدای مادرم 

خدایا شکرت بابت پس اندازم 

خدایا شکرت چکمون رو پس دادیم 

خدایا شکرت محصولاتم رو فروختم 

خدایت بابت تمام نعت هات 

خدایا شکرت🌻  خدایا شکرت🌻  خدایا شکرت

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خدایاشکرت بابت روز خوبم

خدایاشکرت ک‌کارامون داره اوکی‌میشه

خدایاشکرت بابت پس اندازم

خدایاشکرت بابت لبلس گرمهای قشنگم

خدایاشکرت بابت دمنوش ها 

خدایاشکرت بابت یاداوری خاطرات خوش

خدایاشکرت بابت برکت سفره خونم

خدایاشکرت بابت برکت‌جیب شوهرم

خدایاشکرت‌ک‌حواست بمن‌هست

خدایاشکرت بابت سلامتی و ارامشم

سپاس سپاس سپاس 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام ظهرتون بخیر بحث نقاشیه من پسرم فروردین چهارسالش میشه هیچی بلد نیست بکشه طبیعیه؟کتاب رنگامیزی دا ...

سلام گلم 🌹 خدا حفظش کنه

فاطمه جان شما خودت کنارش بشین مرحله به مرحله نقاشی کن و حتی بهتره موقع نقاشی کردن یه شعر و داستانی هم سر هم کن کم کم علاقمند میشه

و اینکه دقت کن ببین موقع مداد گرفتن به دستش مداد رو تا چه حد فشار میده معمولا بچه هایی که زیاد مداد رو فشار بدن درونشون استرس زیاده یا مثلا به علاقش به رنگ ها موقع رنگامیزی دقت کن تا تحلیل کنی ولی در کل اگه یه فضایی ایجاد بشه که لذت ببره کم کم علاقمند میشه

آره سارا جون 😍😘سبزی کاشتم فقط تره و تربچه ها قابل برداشت شدن هوا سرده جعفری و ریحون رشد نمیکنه کوچ ...

خیلی کار خوبی کردی

توی روحیه خیلی تاثیر خوبی داره 😍😍😍😍

انشالله سال دیگه کلی سبزیجات خوشمزه بکاری و اینجا ما هم از دیدنش لذت ببریم 

سلام گلم 🌹 خدا حفظش کنهفاطمه جان شما خودت کنارش بشین مرحله به مرحله نقاشی کن و حتی بهتره موقع نقاشی ...

همیشه باهم رنگ میکنیم کلا تنهایی حاضرنیست رنگ کنه یه جوری ترجیح میده بره کابینت یخچال زیررو کنه یا با داداش درحال دعواست مدادم معمولازیاد فشار نمیده خیلی عادی رنگ میکنه تازگیا یاد گرفته ازخط بیرون نبره ولی خب یه وقتاییم هست مداد اتقد فشار میده که ادم فک میکنه با مداد شمعی رنگ کرده😅

برای کشیدن چند دفعه بهش نشون دادم که چجوری ابر بکشه یا چیزای اسون دیگه یکی ودودفعه امتحان میکنه بعد میگه من بلد نیستم خودت بکش موقع رنگ کردنم یکی خودش رنگ میکنه دوتا من باید رنگ کنه همشم میگه من خسته میشم تو رنگ کن😐

خودمم خیلی به رنگ انگشتی فک کردم ولی کثیف کاری شازده کوچولو خیلیه همین الان تموم دیوارا اتاقش با مدا ...

فاطمه جون من بدای دخترم یه سفره سفید بزدگ پهن می کردم ماژیک های وایتبرد رنگی و سیاه می دادم قشنگ فضا زیاد بود کلی نقاشی می کشید . آخرش هم یا با الکل پاک می کردم یا لباسشویی مینداختم کلا پاک میشد دوباره نقاشی می کرد