2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 262 پست
دخترا بغیر از میوه و ایناچی بخوریم‌کمتر‌مریض شیمما از اول پاییز یریز داریم.مریض‌میشیم🤕سالای قبل اصل ...

آزگل جونم همسرم منم تند تند مریض می‌شد استاد رزمیش براش یه قطره تقویت سیستم ایمنی خریده بود میگه من از این مصرف می‌کنم خیلی کمتر مریض میشم

سیلیس و سیلیکون داره و کلاژن سازه 

من بعد بارداریم میخام مصرف کنم خیلیم واسه پوست خوبه اسمشم الن بیوتی هست خواستی عکسشو میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جاااااااااان 😍😍😍😍😍😍 آفرین خانوم قرتی جانآزی رفتم چند سال پیش دخترم دو سه سالش بود همچین نق ...

آخی خوشگلم😍😍😍

بچه ها همینجوری شرن هلن یدونه دوست داره دختر همسایمونه دوسالشه میاد با هلن بازی میکنه یهو یه لحظه آروم لپشو  کشید واکنش هلن دیدنی بود لباشو جمع کرد و بغض کرد و سریع اومد بغلم میخاستم قورتش بدم

سلام دوستای قشنگم شبتون بخیر🌙

خب امروز من خیلی درگیر بودم کلی کار خونه رو انجام دادم بعضافه واکسن یکسالگی هلن که خداروشکر سنگین نبود و تبم نکرد یکم پیش خابید عشقم تو تابش

برقامونم که بقول سارا سه روزه که میره

تا گوشیمو میبینه میخاد منم مجبورم وقتایی که خوابه بیام پیشتون

هشت لیوان آب رو به همراه  عبارات تاکیدی خوردم و قبل از خواب هم پنج تا اتفاق خوب رو مرور میکنم

خدایا شکرت که امروز به همه کارهام رسیدم

خدایا شکرت بابت وجود دخمل خوشگلم که همدم منه 

خدایا شکرت که سالم و سلامتیم

خدایا شکرت که بعداز ظهر هلن خوب خوابید و منم قشنگ استراحت کردم

خدایا شکرت بابت سواد و تحصیلات همسرم

خدایا شکرت بابت وجود کسب و کار پر رنقمون

خدایا شکرت بخاطر برکت و فراوانیت توی زندگیم

خدایا شکرت بابت اینکه ساک پسرمو تکمیل کردم

خدایا شکرت بخاطر اعضای بدنم که سالم هستن و میتونم کارهای خونمو انجام بدم

خدایا شکرت بخاطر امنیتمون

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

سارا جان پسرم دو سال و ۴ ماهشه بنظرت چ نوع بازی هایی باهاش داشته باشم از الان نوع تربیتی رو شروع کنم ...

سلام محیا جونم خوبی؟

محیا منم مشکلم عین تو واقعا نمیدونم برا تربیت بچه ها چه کنم خیلی ذهنمو درگیر کرده

محیا جون فک کنم بازی های هوشی براش خوب باشه چند تا تو اینستا دیده بودم مثلا روی مقوا دایره های رنگی میکشه و بچه باید لیوان های همرنگشو بزاره روش یا گل بازی برا تقویت دستاش یا مثلا دایره های بزرگ رنگی درست میکنه و از وسط میبره بچه باید همرنگ رو کنار هم بزاره یا پازل

من بیشتر با خواب و تغذیه هلن مشکل دارم خیلی کم غذا میخوره اونم باید با یه چیزی سرگرم باشه وگرنه لب از لب برنمیداره و دوست دارم ساعت نه بخوابه ولی وقتی میخابونمش ده یازده بیدار میشه و ساعت چهار اینا میخوابه