2777
2789
عنوان

غروب از جاده📸🌅💚مرسی که طلبیدی بابا رضا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 81 پست
به سلامتی عزیزم ، برات صلوات فرستادم لطفا منو یادت نره🌹

سلام عزیزدلم😍😍

محتاجیم به دعا💚

چشم حتما ان شاءالله این سری رفتم حرم 

حتما اگه عمری باشه و لایق باشم دعاتون میکنم گلم

منم به نیابت از شما عزیزدل آیت الکرسی به ساحت مقدس امام زمان عج الله و شهدا هدیه میکنم😍😍
مرسی گلم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹

خداجونم عاشقتم😘😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزدلم😍همتونو دعا کردم به شرط لیاقتان شاءالله به زودی زود قسمت خودتون بشه گلم به دل وعاقبت خو ...

سلام عزیزم 😍

ممنونم ازت انشالله که لایقش باشم و قسمتم بشه 🥰🧡🧡

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

التماس دعا ان شاالله دفه بعد با نوازادم بیاییم زیارت

سلام عزیزدلم😍😍

محتاجیم به دعا💚

ان شاءالله به وقتش چن تا کوچولوی سالم،صالح و عاقبت بخیرو خوشگل نصیبتون بشه عزیزم که ندونین بهشون بخندین یا از شیطونیشون گریه کنین😍😍😍😁😁😁

خداجونم عاشقتم😘😍
سلام عزیزدلم😍😍محتاجیم به دعا💚چشم حتما ان شاءالله این سری رفتم حرم حتما اگه عمری باشه و لایق باشم ...

ممنونم از دعای خوبتون

زیارتتون قبول باشه ان شاالله حاجت روا شین♥️♥️🙏

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

زیارت قبول واسه منم دعا کن انشالله امام بطلبه و حاجت روا بشم دوست من

سلام عزیزدلم😍😍

محتاجیم به دعا💚

و به نیابت از شما عزیزدل آیت الکرسی به ساحت مقدس امام زمان عج الله و شهدا هدیه میکنم😍😍
مرسی گلم

خداجونم عاشقتم😘😍
سلام عزیزدلم😍😍محتاجیم به دعا💚چشم حتما ان شاءالله این سری رفتم حرم حتما اگه عمری باشه و لایق باشم ...

ممنونم مهربون😍

ایشالا به هرچی که میخوای برسی🌷

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱