2777
2789
عنوان

سوال راجع به یوتیوب دارم

187 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخاستم بدونم چجوری باید ویدیو بزارم یوتیوب که درآمدزایی هم داشته باشم

فیلم های دو سه دقیقه ای ویدیو کوتاه محسوب میشه یا ویدیو بلند

از ف ی ل ت ر شکن پولی باید استفاده کرد؟

حتما باید پی پال داشته باشی برای شروع؟

فیلم ها باید عمودی باشن یا افقی؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

برای شو رت ویدیو عمودی

ویدیو های اصلی سایز مخصوص یوتیوب و افقی

ویدیو های کوتاه تا جایی که اطلاع دارم تو رشد کانال زیاد موثر نیست حتی درآمدزایی هم نمیشه کرد 

ویدیو باکیفیت بلند بسازی حداقل ۱۰ـ۱۵ مین

برای شو رت ویدیو عمودیویدیو های اصلی سایز مخصوص یوتیوب و افقیویدیو های کوتاه تا جایی که اطلاع دارم ت ...

ممنون،ولی نهایت تایم ویدیوهای من بیشتر از چهار یا پنج نیست،بخام طولانیترش کنم کیفیت کار از بین میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین ویدیو ها رو اینستا گذاشتم خیلی استقبال شد وخود اینستا پیام داد که از این ویدیوها بیشتر تولید کن ...

اینستا کلا روالش با یوتیوب فرق داره 

اینستا زحمت کمتری داره و کسی ۳ ماه بکوب خوب فعالیت کنه از اواسط ماه دوم به بعد رشد رو میبینه 

من خودم یه مدت یکساله تو اینستا تولید محتوا میکردم تو ۳ ماه به راحتی ۱۰۰ کا شدم با ویو استوری بالا 

اما یوتیوب اصلا اینجوری نیست رشد توش بشدت سخته آدمای یوتیوب کلا آدمای فهمیده تر و صبور ترین و عاشق ویدیو بلند 

حتی از ویدیو های یک ساعته بیشتر لذت میبرن 

حداقل ویدیو سعی کن ۱۰ دقیقه باشه میتونی مطالب ۲ ویدیو رو اگه به هم مربوطه تو یه ویدیو بگی که ویدیو پربار تر هم باشه

اینستا کلا روالش با یوتیوب فرق داره اینستا زحمت کمتری داره و کسی ۳ ماه بکوب خوب فعالیت کنه از اواسط ...

نه ویدیوها موضوعاتش باهم فرق می‌کنه بایدویدیو های جدید بسازم با این حساب

ممنون از راهنماییتون🙏🌷

اینستا کلا روالش با یوتیوب فرق داره اینستا زحمت کمتری داره و کسی ۳ ماه بکوب خوب فعالیت کنه از اواسط ...

سلام دوست عزیز
در مورد ایسنتا سوال داشتم از شما - درصورت امکان پیام دوستی من را قبول بفرمایین. 

ممنون

برای شو رت ویدیو عمودیویدیو های اصلی سایز مخصوص یوتیوب و افقیویدیو های کوتاه تا جایی که اطلاع دارم ت ...

اول برای جذب سابسکرایب باید ویدئو کوتاه بزاره،وقتی تعداد سابسکرایبات به هزار تا رسید اون وقت درآمد زایی شروع میشه ،برای آموزش کاملش برو به کانال خانم رقیه حسینی خیلی دقیق و کامل توضیح میده

باید بازدید زیاد داشته باشه

بعدم تو ایران پول نمیاد باید ی امین داشته باشی

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چی میذاشتی برای جذب فالور؟

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

فیلم های چند ثانیه ای کوتاه محسوب میشن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉