2777
2789
عنوان

کسی بیداره😭😭😭😭 کاش اصلا هیچوقت پشت فرمون نمیشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 40 پست
اره برگشتم از حرم دوباره خونه الان اعصاب غر زدن شوهر ندارم وگرنه حقوقم میدن بنده خدا اگ حرفی داشته ب ...

به نظرت من چیکار  کنم دوسال پیش گواهی نامه گرفتم ، الان مامانم ماشین صفر گرفته، میشه برم تمرین کنم به نظرت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر صد تا چیز اومد تو ذهنم با این عنوانت‌ که🤐

خوب چیکار کنم الان فردا زنگ بزنه یارو نمیدونم چقدر خرجشه میترسم تیغ بزنه رو سپرش خش افتاد لیفان بود ازینور شوهر صبح ببینه غر میزنه  

اره برگشتم از حرم دوباره خونه الان اعصاب غر زدن شوهر ندارم وگرنه حقوقم میدن بنده خدا اگ حرفی داشته ب ...

کاملا درکت میکنم 

اما خودت را سرزنش نکن کاری که شده غصه نخور 

برای اینکه کسی دوچرخه سوار حرفه ای بشه ضد دفعه می افته زمین 

ماشین سواری هم همینه اگه بخوای راننده بشی احتمالات و اتفاقات زیادی می افته که باید بگذری ازش 

خوب میخوام ب شوهرم نکن خسارت خودم بدم اما باز میترسم چیز خاصی نباشه بتیغه منو

نه بابا چیزی نمیشه فوقش به شوهرت بگو پولشو خودم میدم

خود شوهرتم اوایل رانندگیش خطا زیاد داشته

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
اگ بود ک میگفت فاصلت نزدیک اصلا نمیمالیدم

من زمانی ک متاهل بودم بیش از ده بار ماشین رو مالید 

همش میگفتم رفع قضاست

اگه ناراحت شد تو هم ناراحت شو

صداشو برد بالا تو هم ببر بالا

اقا هستم . راننده پروفایلم

خامنه میاد خونه ناراحت  شوهرش میگه چی شده میگه ی چند تا خط افتاده رو ماشین دارم وسایل جمع میکنم از خونت برم میگه فدا سرت عکسش ببینم نشون میده ماشین چپ کرده شده له شوهر کمک وسایل جمع می‌کنه می‌زاره کیفش ،حالا اون خط نداشته باشی