2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر ساده نباش دختر

داره از همین موضوع استفاده میکنه

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋

تکلیفت باخودت مشخص نیست.محجبه ها خطوط قرمزی دارن ک ظاهرا شما ندارید. بعدا ک حالش کرد و ولت کرد میفهمی ازدواجی بوده یا نه. یا ازدواج با این افراد چطوره

ساده بودم باختم

تکلیفت باخودت مشخص نیست.محجبه ها خطوط قرمزی دارن ک ظاهرا شما ندارید. بعدا ک حالش کرد و ولت کرد میفهم ...

منم خطوط قرمز دارم ولی این فرق دارع

کاربر جدید نیستم
تکلیفت باخودت مشخص نیست.محجبه ها خطوط قرمزی دارن ک ظاهرا شما ندارید. بعدا ک حالش کرد و ولت کرد میفهم ...

چجوری حالشو بکنه بره منکه قبل از ازدواج پا نمیدم 

شما تو زندگی منی که ببینی خط قرمز دارم یا نه؟

کاربر جدید نیستم

امیدوارم کلا تاپیک مزاح باشه فقط محض خنده گفته باشی. 

یعنی واقعا خودت خودتو در حدی میدونی که حتی به این موضوع هم فکر کنی و دو دل باشی راجبش؟ طرف همه کار کرده بعد دنبال دختر افتاب مهتاب ندیدست. اها یعنی فردا روزی هم اگر تو رابطه مثلا نتونست اون چیزی رو که قبلا از دخترا میگرفته بگیره هم دلش میخواد و با وجود شما میره پی دخترا

خدایی چی میزنین کجا زندگی میکنین اینقد خودتونو پایین نکشین ارزش خودتو بدون اسی

چجوری حالشو بکنه بره منکه قبل از ازدواج پا نمیدم شما تو زندگی منی که ببینی خط قرمز دارم یا نه؟

وقتی هنوز چیزی نشه خام حرفاش و قیافه اش شدی دیگه قراره چطور خطوط رد نکرده باشی ؟

ساده بودم باختم

امیدوارم کلا تاپیک مزاح باشه فقط محض خنده گفته باشی. یعنی واقعا خودت خودتو در حدی میدونی که حتی به ا ...

خدم میدونم اشتباهه 

ولی میگم ک اسکل شدم 

کاربر جدید نیستم