2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 62 پست
بابا حرص نخور خدمم میدونم غلطه و بعدا پشیمون میشمولی ی حس بچگانه گرفتم بهش ک چن روز دیگ یادم میره

اوکیی😂. 

ولی با یه کاربر دیگه بودم. 

شما که خودتون عقل دارین قدرت اختیار هم دست خودتونه هر کاری میدونین صلاحه انجام بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوکیی😂. ولی با یه کاربر دیگه بودم. شما که خودتون عقل دارین قدرت اختیار هم دست خودتونه هر کاری میدون ...

وای چرا من همه رو ب خدم میگیرم 

خخ

ممنون 

کاربر جدید نیستم
آرمان بزرگ؟ دقیقا منظورت کدوم ارمان وخیاله؟ اینکه وقتی خودت با هیچکی نبودی ولی نخوای بری با یکی که ...

ببین حالا بقیه حرفها رو ول کن فعلا وقت زیاد داری برسی به حرف من 

ولی پسرها دستشون باز تره جامعه اونا رو راحت تر گذاشته حتی فیزیولوژی بدنشون پس طبیعیه که بیشتر رابطه داشته باشن بیشتر اشتباه بکنن 

نمیشه که بگیم چون اشتباه کرده دیگه این آدم کنسله 

تازه خودت بهتر میدونی الان دخترها خیلی خیلی برای رابطه مشتاق تر از پسرها شدن حالا اینم بماند 

ولی بله هر کس مختاره راه خودش رو بره 

داداشمون واسه دین احترام قائل نیستفقط انقدر زیر دستش ادمدن و رفتن خبره شده که هرکیو چجوری گول بزنهای ...

ن انقدم آدم بدی نیس......

بیخیال 

کاربر جدید نیستم
داداشمون واسه دین احترام قائل نیستفقط انقدر زیر دستش ادمدن و رفتن خبره شده که هرکیو چجوری گول بزنهای ...

حالا این که بهش رو نمیده 

اونم حتما اینو میدونه مگه اینکه بخاد براش دراز مدت برنامه ریزی کنه که فکر نکنم در حوصله اسی بگنجه 

دروغ میگی درسته احمق اون یه دختر دست نخورده از نظر خودش میخواد مثل کل پسرا که با همه هستن آخر یه دخت ...

بیخیال من دیگه تاپیکو ببندم تا بیشتر از این ....

اونجوری هم ک فک میکنین نیست مجبور نکرده ک ی پیشنهاده 

کاربر جدید نیستم
وقتی اومدی اینجا نظر میخای جنبه اش هم داشته باش قرار نیست ک باب میلت بحرفیم. اون داره مخ میزنه و توا ...

همه اشتباه میکنن همه ممکنه پسری قالشون بزاره ول کن 

جوونی همینه دیگه لذتش به همینه 

شما با تندروی رفتار میکنی 

بیخیال من دیگه تاپیکو ببندم تا بیشتر از این ....اونجوری هم ک فک میکنین نیست مجبور نکرده ک ی پیشنهاده

بس کن خواهشا تو رو خدا نکن با جوونیت 

چون با کسی نبودی دلت اینجوری شده خدا هم نمیذاره خودتو بدبخت کنی