2777
2789
عنوان

ازدواج

354 بازدید | 62 پست

ی کسی هس ک قبلا روابط متعددداشته ( منظورم سکسه)یعنی تنوع طلبه بعد ب من پیشنهاد ازدواج دادع

من خدم چادری محجبه ام و تا حالا هم رابطه اینا نداشتم

این پسره هم میگه من خیلی دخترای چادری محجبه رو دوست دارم و در کل معلومه احترام قائله منم از همین ویژگیش خوشم میاد

آدم دینداری نیست.ولی ضد دین هم نیست و معلومه برای آدمای دینی احترام قائله

فقط نمیتونه روابطشو ترک کنه یعنی توبه نکرده و میگه ممکنه بعد از ازدواج بازم داشته باشم یعنی حتما داره بازم 

منم با این شرایطش دو دلم باز اگ توبه کرده بود ی چیزی 

ولی پسر خوبیه 

خودمم خوشم اومده ازش ولی با این روابطش میدونم بعدا ب مشکل میخوریم 

کاربر جدید نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور میتونی قبول کنی وقتی میدونی ارتباط داشته بابقیه میگ از محجبه و.. خوشش میاد چون یکیو میخواد ک اهل کارایی ک خودش میکنه نباشه و مث بقیه دخترا نباشه دیدم زیاد از این ادما زن میگیرن ب کارشونم ادامه میدن

معنی پسر خوبم فهمیدیم

اسی جان میخوای خودتو بدبخت کنی موردای بهتریم هست

این آقا ممکنه هزار تا مریضی داشته باشه ها

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
بیشتر ببینید
اون اومده سمتت چون فتیش پیدا کرده رو دختر چادری کار داره باهات... تو چ جدی گرفتی، ازدوااااج

ن حاضره بیاد خاستگاری دنبال دوستی نیس چون من بهش گفتم دوست نمیشم

کاربر جدید نیستم