2777
2789
عنوان

پروسه مزخرف از پوشک گرفتن😐😐😐

634 بازدید | 50 پست

چندوقت دستشویی شماره ۱ و ۲ رو بگه میشه ازش اطمینان حاصل کرد و گفت که کاملا یاد گرفته ؟

یک هفته ست بدون شلوار تو خونه ست خودش می‌ره میشینه رو لگن کارشو انجام میده بعد صدام میزنع برم بشورمش

گاهی هم میزارمش پیش مامانم دستشویی رو میگه و فعلا شلوارشو کثیف نکرده

از ۳ تیر دارم از پوشک میگیرم ولی یک هفته ست روش بدون شلوار رو امتحان کردم که خیلی جواب داده تاحالا 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو از الان استرس دارم

بخدا دهن سرویس کننده ترین مرحله بچه داری همین از پوشک گرفتنه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آخ که من چقدر استرسشو دارم بچه تون چند وقتشه؟

بچم بهمن ماه سه سالگی رو پر میکنه 🥴🧡

خیلی مزخرفه از پوشک گرفتن 

چقدددر طولانی شده؟ چندوقتشه؟

من ۳ روز خیلی سخت و کم همکاری اما بعد از سه روز دیگه اکی شد خداروشکر البته من بخاطر اینکه پسرم استرسی نشه نزدیک ۴ سالگی گرفتمش یعنی ۳ سال و ۱۰ ماه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
بدون شلوار میچرخه تو خونه؟😂الهییی نَنهمن پسرم دو بار خرابکاری کرد. دخترم هم دو بار بعدش دیگه یادگرف ...

آره😂😂😂

پسر من پنج ماه خرابکاری کرد تو شلوارش یاد نگرفت 

بدون شلوار اتفاقی متوجه شدم که یاد میگیره 

چون یبار ک یکم دیر شلوار پوشیدم براش اومد دنبالم گفت مامان شلوار بپوش برام پی پی بکنم توش😂😂😂🤦🏻‍♀️

وا روش بدون شلوار دیگه چیه؟

بدون شلوار تمام روز میچرخن تو خونه😂🤦🏻‍♀️

واسه کسایی مثل بچه من جواب میده ، فقط بدون شلوار خرابکاری نمیکنه 

بچم بهمن ماه سه سالگی رو پر میکنه 🥴🧡خیلی مزخرفه از پوشک گرفتن

من خیلی سخت بچم از پوشک گرفته شده‌اند که بهش فکر میکنم استرس میگیرم  من بهش میگم این مرحله غول مرحله آخره بستگی به بچه داره بعضی از بچه ها خیلی خوب همکاری میکنن ولی بعضیا نه