2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه چیزا خوبه ولی اونقدر سرد هست با اینکه تازه عقد کردیم اصلا نه خونمون میاد و نه دنیال اینه تنها ب ...

تازه دوران عقد ک همه دائم چیک تو چیک هستن که اینه بعدا چی میشه… یا مشکلشو حل کنه یا جداشید…بعدا خیلی مشکلات ایجاد میشه… دیدم ک میگم

تازه دوران عقد ک همه دائم چیک تو چیک هستن که اینه بعدا چی میشه… یا مشکلشو حل کنه یا جداشید…بعدا خیلی ...

مشاوره میره ولی به نظر خودش مهم چیزای دیگس نه مسائل جنسی. ناتوان نیس ولی علاقه نداره کلا تنها هم باشیم سمتم نمیاد فقط مث دوتا دوست میشینیم صحبت میکنیم و من سختمه

بقیه چیزا خوبه ولی اونقدر سرد هست با اینکه تازه عقد کردیم اصلا نه خونمون میاد و نه دنیال اینه تنها ب ...

خب از کجا فهمیدی مشکل جنسیه 

شاید غد و مغرور یا خجالتی باشه 

مشکل جنسی عمیق تر از ایناستا گمونم که اونم اگه جور دیگه ای محبت کنه از عاطفه سیراب کنه بتونه بچه دار بشه بنظرم جدایی مسخره اس 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
خب از کجا فهمیدی مشکل جنسیه شاید غد و مغرور یا خجالتی باشه مشکل جنسی عمیق تر از ایناستا گمونم که اون ...

خجالبی هست. 

ولی خب چجوریه که اصلا احساس نیاز نمیکنه خیلی برام سواله . از خودشم پرسیدم میگه اینا مهم نیس.باشه یا نباشه فرقی نمیکنه. محبت هم میگه نمیتونم کنم حتی تو چت میگه به دهنم نمیاد

خجالبی هست. ولی خب چجوریه که اصلا احساس نیاز نمیکنه خیلی برام سواله . از خودشم پرسیدم میگه اینا مهم ...

شوخی میکنم البته ها چون بررسی و شناخت بیشتری لازمه 

منتها پس دقیقا چه غلطی ازش برمیاد که شما خوشت بیاد ببخشید البته ؟😄😄😄

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣