2777
2789
مامان و داداش و عمو اش کشتن انداختن تو رودخونه جسد اش رو💔

نه این اون نیست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فعلا معلوم نشده دستگیر شدن توسط پلیس ترکیهانگار مامان و عمو اش باهم رابطه داشتن دختره دیده

این عکس رو نمی‌دونم ولی جریان اون بچه که به سرپرستی گرفته بودن و تیتر این خبر چیز دیگه ای ، زن و مرد اصالتا نیشابوری بودن و خواهر و برادری رو‌از بهزیستی مشهد به سرپرستی میگیرن ساکن کاشمر بودن و بعد حدود فکر کنم شش ماه بچه ی بی گناه تو مرکز درمان از دنیا می‌ره بعد مشخص میشه شکنجه و حتی شنیدم بهش تجاوز هم شده 🤦 الان هم اون زن و شوهر بازداشت هستن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چمیدونم والا بهزیستی گفته صلاحیتشون تایید شده بوده خبر مرگشون

بدبخت تو بهزیستی بود حداقل بردن بچه رو کشتن چقدم نازه

ما شدیم ناخن انگشت این نامردا ناخن گیرن.              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
قضیه مال چتد هفته پیشه بچه رو مثلا از پرورشگاه به سرپرستی گرفتن ولی زیر شکنجه کشتنش

آخی الهی خیرنبینن کسایی که

ی بچه ی معصوم رو به سرپرستی میگیرن وعذابش میدن💔💔💔💔💔

این عکس رو نمی‌دونم ولی جریان اون بچه که به سرپرستی گرفته بودن و تیتر این خبر چیز دیگه ای ، زن و مرد ...

برادرش چی شده؟

خدا چرا ظلم ب بچه هارو میبینه و سکوت میکنه اخه چرا مگه چ گناهی دارن

ما شدیم ناخن انگشت این نامردا ناخن گیرن.              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
توروخدا بگووو

بچه رو به سرپرستی گرفتن دقیق یادم نیست چجوری گشته شد ولی تو گزارش پزشکی قانونی کل بدنش با سیگار سوخته بود و معاینه ناحیه خصوصیش هم آثار تجاوز دیده شده😔بعد فکر کنم حدس میزدن بچه رو بخاطر پول در اختیار مردای حیوون تر از خودشون میذاشتن کلا انگار هدفشون از سرپرستی همین بوده البته میگم حدس بوده

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

این همون هست این بچه ترکیه ای هست اسمش هم نارین هست اهل یه روستا تو ترکیه هست

منظورم اینه این تاپیک در مورد مهساست

نه دختر ترکیه ای

عکس اشتباه منتشر شده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
برادرش چی شده؟خدا چرا ظلم ب بچه هارو میبینه و سکوت میکنه اخه چرا مگه چ گناهی دارن

انگار برادرش بعدا با اونا همدست میشه تو پزشک قانونی بردن برادر اش رو یه رد گاز گرفتن داشت بعد دیدن این رد دندون های دختره هست

دوس دارم بدونم

بچه رو به سرپرستی گرفتن دقیق یادم نیست چجوری گشته شد ولی تو گزارش پزشکی قانونی کل بدنش با سیگار سوخته بود و معاینه ناحیه خصوصیش هم آثار تجاوز دیده شده😔بعد فکر کنم حدس میزدن بچه رو بخاطر پول در اختیار مردای حیوون تر از خودشون میذاشتن کلا انگار هدفشون از سرپرستی همین بوده البته میگم حدس بوده

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘