یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا معلوم نشده دستگیر شدن توسط پلیس ترکیهانگار مامان و عمو اش باهم رابطه داشتن دختره دیده
این عکس رو نمیدونم ولی جریان اون بچه که به سرپرستی گرفته بودن و تیتر این خبر چیز دیگه ای ، زن و مرد اصالتا نیشابوری بودن و خواهر و برادری رواز بهزیستی مشهد به سرپرستی میگیرن ساکن کاشمر بودن و بعد حدود فکر کنم شش ماه بچه ی بی گناه تو مرکز درمان از دنیا میره بعد مشخص میشه شکنجه و حتی شنیدم بهش تجاوز هم شده 🤦 الان هم اون زن و شوهر بازداشت هستن
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
چمیدونم والا بهزیستی گفته صلاحیتشون تایید شده بوده خبر مرگشون
بدبخت تو بهزیستی بود حداقل بردن بچه رو کشتن چقدم نازه
وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
این عکس رو نمیدونم ولی جریان اون بچه که به سرپرستی گرفته بودن و تیتر این خبر چیز دیگه ای ، زن و مرد ...
برادرش چی شده؟
خدا چرا ظلم ب بچه هارو میبینه و سکوت میکنه اخه چرا مگه چ گناهی دارن
وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه رو به سرپرستی گرفتن دقیق یادم نیست چجوری گشته شد ولی تو گزارش پزشکی قانونی کل بدنش با سیگار سوخته بود و معاینه ناحیه خصوصیش هم آثار تجاوز دیده شده😔بعد فکر کنم حدس میزدن بچه رو بخاطر پول در اختیار مردای حیوون تر از خودشون میذاشتن کلا انگار هدفشون از سرپرستی همین بوده البته میگم حدس بوده
بچه رو به سرپرستی گرفتن دقیق یادم نیست چجوری گشته شد ولی تو گزارش پزشکی قانونی کل بدنش با سیگار سوخته بود و معاینه ناحیه خصوصیش هم آثار تجاوز دیده شده😔بعد فکر کنم حدس میزدن بچه رو بخاطر پول در اختیار مردای حیوون تر از خودشون میذاشتن کلا انگار هدفشون از سرپرستی همین بوده البته میگم حدس بوده