2777
2789
عنوان

کسی باشه شرایطش اینجوری باشه باهاش ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 61 پست
خوب تو اینطور بارش آوردی. طلبکار شده. اتفاقا نباید محل بداری. سیسمونی هم بگو جا نیست. همه کار باید ب ...

نمیدونم اول اینجور نبودم بعد دعوا و بحث با شوهرم اینجوری شدم کلا هیچی نمیگم و گله ای ندارم دیگه از اون موقع به بعد همش میگن چیزی نگم زشته و فلان

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
خوب تو اینطور بارش آوردی. طلبکار شده. اتفاقا نباید محل بداری. سیسمونی هم بگو جا نیست. همه کار باید ب ...

خیلی خودمو کم میبینم اعتماد به نفس اصلا ندارم شوهرمم میگه برا خودمون زندگی کنیم به درک که بقیه چی میگن ولی من نمیتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خودمو کم میبینم اعتماد به نفس اصلا ندارم شوهرمم میگه برا خودمون زندگی کنیم به درک که بقیه چی می ...

خوب شما باید بری روش های افزایش اعتماد به نفسو اینا رو انجام بدی. اون شبم ول کن. برو جلو زندگیتو بساز بابا.اونطور شوهرت بیشتر دوستت داره تا یه زن که اعتماد به نفس نداره و نشسته دم دهن مادرشوهر که ببینه زندگیشو چطور بچرخونه. 

دقیقا چه پوینت مثبتی داره که داری این سوال رو می پرسی ؟

۵سال از ازدواجم گذشته عزیزم مشخصات شوهرمه دوسش داشتم و قبول کردم شرایطشو ولی خب سخت بود

خوب شما باید بری روش های افزایش اعتماد به نفسو اینا رو انجام بدی. اون شبم ول کن. برو جلو زندگیتو بسا ...

خیلی سعی کردم با یه مشاور صحبت کنم آنلاین پول هم واسه شیش جلسه واریز کردم ولی نتونستم صحبت کنم کلا نمیدونم حال روحیم خرابه شوهرمو خیلی دوست دارم واسه همین تحمل کردم و صبر الانم با این وجود بازم خداروشکر میکنم و میدونمم مقصر خودمم نه کس دیگه ولی این وسواس فکری و استرس اون شب داغونم کرده

خیلی سعی کردم با یه مشاور صحبت کنم آنلاین پول هم واسه شیش جلسه واریز کردم ولی نتونستم صحبت کنم کلا ن ...

نه تو مقصر نیستی. اصلا بیشتر داریم تعجب میکنیم از این حرفت. تو مقصر نیستی ولی مقصر جلوه کردی و بقیه بار خودشونو انداختن روی دوش تو. باید حضوری با مشاور صحبت کنی. آنلاین به دردت نمیخوره. یه مشاور خوب و سنش هم کم نباشه پیدا کن. خیلیا شرایط تو رو نمی پذیرند یا ول میکنن. تو خیلی مهربونی و صبور. این خیلی خوبه. صبورتر باش. ولی اصلا گناهی نکردی. اون دعواشون هم عادیه همه دعوا میکنن. مادرشوهرت اشتباه کرده که به روی شما آورده. اگر شما اونجا زندگی میکنین دلیل نمیشه هر طور بقیه خواستن رفتار کنی. خدا هم که خداست به ما اختیار داده. ایشون زندگیش رو کرده الهی بیشتر و با عزت تر زندگی کنه. حالا نوبت شماست. این چه دیدگاهیه؟!

نه تو مقصر نیستی. اصلا بیشتر داریم تعجب میکنیم از این حرفت. تو مقصر نیستی ولی مقصر جلوه کردی و بقیه ...

واقعا نمیدونم شهر ما مشاور نداره متاسفانه ولی میدونین چیه انگار یه جور حس عذاب وجدانه یه جور حس ترس اینجوری که میگم نکنه مادرشو ول کنیم بریم خدا بدش بیاد مادرش تنها بشه یه مشکلی پیش بیاد و اینا این فکرارو میکنم مدام تو سرم تکرار میشه دلم میخاد برای خودم زندگی کنم نه بقیه ولی نمیتونم انگار میترسم از مستقل شدن و اینکه نکنه بگن من نزاشتم شوهرم بمونه پیش مادرش

واقعا نمیدونم شهر ما مشاور نداره متاسفانه ولی میدونین چیه انگار یه جور حس عذاب وجدانه یه جور حس ترس ...

اینا رو به شوهرت بگو و بهش بگو واقعا اذیتی. یه کوچه پایین تر خونه اجاره کنید. خیلی از پسرا اینکار رو میکنن. 

ما هم یه مورد شبیه شرایط شما داشتیم.. باز پدرشوهر شهر دیگه بود و هفته ای میومد. تک پسر بود. پدرش همون اول خونه خرید جدا داخل یه منطقه خوب. مادرش هم خودش تنها اداره میکرد خونه رو. پول از پدرشوهر بود تا پسر درسش تموم شد و رفت سر کار. الانم زندگی خودشونو دارن. احترام عروس و خونواده ها سر جاشه. نمیدونم چرا بعصی خونواده ها انقد....

الان عذاب وجدان هم ندارن که زندگی دو جوون خراب بشه. به قدرت خودشون با تکیه به خدا زندگی میکنن الحمدلله. و من همیشه میگم خدایا ما رو طوری قرار نده که زندگیشونو خراب کنیم.

اینا رو به شوهرت بگو و بهش بگو واقعا اذیتی. یه کوچه پایین تر خونه اجاره کنید. خیلی از پسرا اینکار رو ...

گفتم صدبار اونم میدونه ولی پولی نداره بنده خدا تازه سرکار رفته بهشم گفتم نمیخام ذره ای پول از پدرش بگیره تا الانم خرجمونو دادن دستشون درد نکنه ولی دیگه نمیخام چون میدونم آخر سر منتش سر خودمه من الان باردارم و پسر دارم به خودم قول دادم نزارم عروسم ذره تو زندگیش مشکل داشته باشه از طرف من