2777
2789
عنوان

کسی باشه شرایطش اینجوری باشه باهاش ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 64 پست
من همون اولش جا میزنممعلومه که نهماشالله انچه خوبان همه تک تک دارن ایشون همشو باهم داره

😆😆واای

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
درست میگین واقعا ولی من الان ۵ساله درگیرم و تازه امسال همسرم سرکار رفته به هرکیم گفتم شرایطمو میگه ت ...

خب بگن پرتوقعی؟ک چی؟

جمع کن برو و قطع رابطه کن ،از چی میترسی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نطرت حق با منه یا بقیه که تاپیکامو خوندی؟

متن منو خوندی. به نظرت حق رو به کی میدم؟ زندگی خودته باید براش وقت بذارید و بجنگید. اینکه همسرت دنبال خونه باشه قسمتی از این قضیه س.

بابای منم دخالت نمیکنه. ولی همیشه میگه خیلی مهمه احترام مادرشوهر رو داشته باشید. حتما احترامش رو داشته باشید و بهش بگید چشم ولی قرار نیست هر چی گفت انجام بدید. کار خودتونو بکنید. ببین ایشون زندگی خودش رو قرار بکنه. برنامه ای برای شما نداره. شما اگر برای خودت برنامه نداشته باشی بقیه برات برنامه میریزن و به قول خودت بهت اهمیت نمیدن. خودت مهم نبودنت رو به بقیه تلقین میکنی. اتفاقا اگر شوهرت رو تشویق کنی خونه کرایه کنه و داخل کار و زندگی پیشرفت کنه، چند سال دیگه میگن ببین این کار خودشو کرد و با سیاست زندگیشو جمع کرد. ولی اگر بخوای بگی نه فلانی ناراحت شد فلانی اوف شد من می ترسم، هر چی مهربونم باشی ، میگن طرف عرضه نداشت زندگیشو‌ جمع کنه. الانم بچه دار بشی دیگه باید جمع کنید خودتونو.

اگه آدم خوبیه و از خانواده درست و با اصالتیه اره ولی نمیشه هم کار کنه هم درس بخونه شماهم کمک دستش با ...

نمیشه ۵سال گذشته تازه رفته سرکار

منم به شوهرم میگم میگه مگه ما واسه بقیه زندگی میکنیم بحث بین همه زن و شوهرا هست دعوا هست مهم خودمونی ...

ببین من خونشون بودم کمک میکردم خواهرشوهرام زنگ میزدن چک میکردن که چقد کار کردم که ببینن راضی باشن یا نه. همه کار می‌کردم. هم عروسم همه کارا رو میکرد خواهر شوهرای مجرد می نشستن و میخوردن و دستور میدادن و ایراد میگرفتن.

داخل جمع فامیل، هم خودش و هم خونوادش رو مسخره‌میکردن و با بد رفتاری و بددهنی باهاش حرف میزدن. اونم فقط میگفت چشم. الان به نظرت چی شد؟ مستقل شد. همه چیز بارش کردن. باز میومد کاراشونو میکرد با دو بچه کوچیک بازم پشت سرش و جلوش همه چیز گفتن. یعنی فرق نداشت جدا بشه یا نشه اونا حرفشون رو میزدن. ولی ایشون رفت دنبال زندگیش و علایق خودش.

الان مشکلی پیش اومده که این عروسیشون باید وایسه جلوی یه نفر و سرپیچی کنه. نمیتونه فقط بلده بگه چشم. حالا خونواده شوهرش چون کارشون گیر مخالفت کردن عروس با اون فرد هست میگن چرا این نه نمیگه به طرف چه اخلاق بدی!

تا حالا نوکریشونو کرد و نه نگفت خوب بود از حالا بده. باز هم بدرفتاری میکنن. کسی که راهش اینه تو هر طور باشی کار خودش رو میکنه. تو اونجا باشی این اتفاقا بازم میفته و این در حالی هست که مستقل هم نشدی حتی.خودت آینده ت رو انتخاب کن! 

این داستان هم عروس من که برات گفتم. 

مادرشوهرم بعد از کلی نفرین و تهمت و حرف بارش کردن یه بار بهم گفت این دختر کارایی برام کرد که دخترام نکردن. البته که مادرشوهرت مثل این مادرشوهر که گفتم نیستن و ان شاء الله فهمیده هستن. بالاخره سوء تفاهم و کدورت بین مادر و دختر هم هست. برای همین سعیتون رو بکنید .

متن منو خوندی. به نظرت حق رو به کی میدم؟ زندگی خودته باید براش وقت بذارید و بجنگید. اینکه همسرت دنبا ...

اره الان باردارم خب جا هم نداریم واسه اینجا موندن وسایل بچمو کجا بچینم اخه بخدا از فکر دارم روانی میشم دیگه

اره الان باردارم خب جا هم نداریم واسه اینجا موندن وسایل بچمو کجا بچینم اخه بخدا از فکر دارم روانی می ...

لابد مامانت باید سیسمونی بچینه اندازه یه قصر؟! عزیزم نمیخواد کولاک کنید. اول از همه باید با هم هماهنگ بشید. بگو برای دل خودم میخوام بریم. به شوهرت بگو که چقد دلت میخواد مستقل بشی. ولی ببرش بیرون. انقدر مادرشوهرت رو تعارف نکن. قشنگ خداحافظی کن باهاش. تعارفم نکن. ببر شوهرتو بیرون حرفتو بزن. بشین تو ماشین ببرش کافه یا پارک. ای بابا دختر انقد سهل! برو دَدَ...حرف بزن. بستنی بخور. شوهرته. زندگی خودتونه. چرا میدی دست بقیه. از آینده خودتون عذاب وجدان بگیر که براش کاری نمیکنی. 

ببین من خونشون بودم کمک میکردم خواهرشوهرام زنگ میزدن چک میکردن که چقد کار کردم که ببینن راضی باشن یا ...

من نه اهل مسخره کردن و اینا نیستن ولی اینکه باید مدام کار کنی براشون تا عزیز شی براشون نمیدونم چرا انقد حساس شدم نسبت بهشون و همه کاری میکنم تا ازم راضی باشن و دلم نمیخاد ازم ناراحت و دلخور بشن حالم از این رفتارم بهم میخوره

لابد مامانت باید سیسمونی بچینه اندازه یه قصر؟! عزیزم نمیخواد کولاک کنید. اول از همه باید با هم هماهن ...

اره والا سیسمونی خیلی خریده چون مدام مادرشوهرم میگفت من فلان چیزو گرفتم برا دخترم فلان چیزو گرفتم منم گفتم خب منظورش حتما با منه منم گفتم همه چی بخرن البته نمیگفتمم مامانم همه چی میخرید ولی ببین بخام تنها هم برم با شوهرم جایی بازم یه حس استرس دارم اخه موقع خدافظی یه جوریه و انگار طلبکاره 

من نه اهل مسخره کردن و اینا نیستن ولی اینکه باید مدام کار کنی براشون تا عزیز شی براشون نمیدونم چرا ا ...

خوبه کمک کنی. ولی انقد عزت نفست خیلی کمه. و مهر طلبی. بزن گوگل ببین معنی این دو کلمه رو

اره والا سیسمونی خیلی خریده چون مدام مادرشوهرم میگفت من فلان چیزو گرفتم برا دخترم فلان چیزو گرفتم من ...

خوب تو اینطور بارش آوردی. طلبکار شده. اتفاقا نباید محل بداری. سیسمونی هم بگو جا نیست. همه کار باید براش بکنی. آخرشم میگن کمه. چرا خودتو کم میبینی؟