مشغول درس خوندن باشه و کار نداشته باشه یعنی چند سال طول میکشه کارش جور بشه تک پسر باشه خانوادش خرجشو بدن و بگن درس بخون و بعد ازدواج مجبور باشی چند سال با خانوادش تو یه خونه زندگی کنی تا کارش جور بشه و پدرش راه دور سرکار باشه و سالی یه بار بیاد و مادرش تنها باشه...با این شرایط کنار میایین؟میسازین یا ممکنه وسطاش جا بزنین؟
میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب خودشون اینجوری خاستن و گفتن پسرشون درس بخونه فقط
اونا بخوان
خودت عزت نفس نداری مگه؟
ادم از یه سنی به بعد از اینکه سر سفره باباشم بشینه معذبه چه برسه که واسه سیر کردن شکمت دستت پیش خانواده شوهر دراز باشه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اونا بخوان خودت عزت نفس نداری مگه؟ادم از یه سنی به بعد از اینکه سر سفره باباشم بشینه معذبه چه برسه ک ...
اخه شرایط من دقیقا همینجوریه ۵ساله ازدواج کردم تازه شوهرم رفته سرکار همش این ۵سال یادم میاد حرص میخورم و کاری نمیتونم بکنم الانم که با شوهرم بحث کردم که بریم خونه جدا همه گارد گرفتن جلوم که ما براتون کم نزاشتیم که زبون دراز شدی🥲
استقلال مالی نداره چنین شخصی شخصی که استقلال مالی نداره خانواده ش براش تصمیم میگیرن و خودش ثبات رفتا ...
درست میگین واقعا ولی من الان ۵ساله درگیرم و تازه امسال همسرم سرکار رفته به هرکیم گفتم شرایطمو میگه تو چته توقعت بالاست درصورتی که اصلا اینجور نیست منی که تو یه اتاق خونشونم و سالی یه دست لباس میگیرم توقعم بالاست؟اینجا پرسیدم ببینم کسی با این شرایط قبول میکنه که همه گفتن نه