2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

کمک به بیمار و از کار افتاده منطقیه

ولی خدایی به کسی که پول شیرخشک نداره ولی بچه میاره کمک کنیم باعث میشه پشتش گرم بشه بعدیا روهم بیاره و بدبخت کنه...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمک به بیمار و از کار افتاده منطقیهولی خدایی به کسی که پول شیرخشک نداره ولی بچه میاره کمک کنیم باعث ...

این چ طرز فکری هست

اومدیم اون فقیر ناخواسته بچه دار شده مثل خیلی از پولدارا ک ناخواسته باردار میشن

باید بمیره؟

چ بسا همون فقیر در آینده برای جامعه مفیدتر بشه

این چ طرز فکری هستاومدیم اون فقیر ناخواسته بچه دار شده مثل خیلی از پولدارا ک ناخواسته باردار میشنبای ...

با همین توهما سالیانه میلیون ها بچه از گرسنگی میمیرن ...

بچه دار شد سقط بهتر از تحویل دادن یه عقده ای به جامعه اس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با همین توهما سالیانه میلیون ها بچه از گرسنگی میمیرن ...بچه دار شد سقط بهتر از تحویل دادن یه عقده ای ...

کسی رو ب گناه تشویق نکن

گناهش گردن شما هم میفنه و مکافات دامنتونو میگیره

مگه ما خداییم ک حکم ب مرگ کسی بدیم