2777
2789

بچه ها شما میدونید اگه مثلا زنگ بزنید به یه شماره و اون شماره خاموش باشه و بعد براش پیام از دست رفته بیاد ؛ توی برنامه ی همراه من که پرینت ریزمکالمه ها و پیام ها رو میشه گرفت شماره ی خود شخص ثبت میشه که این پیامو فرستاده یا شماره ی این سرویس ۱تماس از دست رفته دارید؟؟؟

توروخدا جواب بدید خیلی برام مهمه.

اطلاعی ندارم  والا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی؟

ببین شوهرم به یه زن پیام داده میگه من ندادم ریز پیاماشو دراوردم متوجه شدم،قسم سر بچه رو میخوره من به این شماره پیامی ندادم.

میگه زنگ زدم به این شماره که مسافرش بوده خاموش بوده اگه پیام رفته براش برا همین زده.

اینم میگه از یه خدماتی پرسیده من به کسی پیام ندادم ولی تو لیستم چرا زده به یه نفر پیام دادم الکی؟

میگه اگه به کسی زنگ زده باشی که خاموش و در دسترس نباشه اینو زده شاید.

بله پیامک از دست رفته براش میره بخاطر در دسترس نبودنش

خب حالا تو همراه من شوهر من زده که به این خانم پیام داده ولی  میگه من ندادم ریز پیاماشو دراوردم متوجه شدم،قسم سر بچه رو میخوره من به این شماره پیامی ندادم.

میگه زنگ زدم به این شماره که مسافرش بوده خاموش بوده اگه پیام رفته براش برا همین زده.

اینم میگه از یه خدماتی پرسیده من به کسی پیام ندادم ولی تو لیستم چرا زده به یه نفر پیام دادم الکی؟

میگه اگه به کسی زنگ زده باشی که خاموش و در دسترس نباشه؟برا همین زده تو پیام دادی چون تماس از دست رفته براش رفته.

خب حالا تو همراه من شوهر من زده که به این خانم پیام داده ولی میگه من ندادم ریز پیاماشو دراوردم متوج ...

اره از طرف همراه اول  به حساب شوهرت پیامک براش میره که این شماره تماس باهات گرفته

من همیشه ب شوهرم ک زنگ میزنم اینجوری میشه

توی پیامکاش ازطرف من شمارم واسش اسمس میشه بعنوان تماس از دست رفته

وقتاییکه زنگ میزنمو در دسترس نیس یاخاموشه  این پیامک براش ارسال میشه

درصورتیکه من فقط تماس میگیرم دیگه پیام نمیدم

اره از طرف همراه اول به حساب شوهرت پیامک براش میره که این شماره تماس باهات گرفتهمن همیشه ب شوهرم ک ...

اره تو پیاما که میاد میدونم برای خودمم این پیام ازدست رفته میاد.

حالا میخوام بدونم توی همراه من چطوریه؟