2777
2789
عنوان

نامزدم گفت خوشم نمیاد غذا بدی بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 75 پست
وای یاد یه چیزی افتادم😂سال اول ازدواج شوهرم کارش این بود دستش رو بذاره روی سر من نوازش کنهیه بار گف ...

😄😄😄وای عزیزم 

من یکم حساسم خودم 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه اهاین چه حرکتیه تو زدی😂😂😂منم باشم بدم میاد حق داره بنده خدا

بابا مگه چیه خب آدم احساسی میشه من خودم از این که غذا بزارم دهن مامانم یا اون عزیزانم خیلی دوست دارم لپاشون بکشم

ولی من واقعا لذت میبرم

عزیزم خب یکم منطقی باش، سنتم کم نیست بگم حالا بخاطر سنت اینو میگی، اون اینو دوست نداره و بدش میاد، شما هم قاعدتا از یه سری رفتارها بدت میاد، سعی کنید با هم تعامل داشته باشید

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
دفعه دیگه یه جوری 🐕محلش کن سر غذا خوردن که به غلط کردن بیوفته

اره همین تو فکر مه

چرا خب منو نامزدم یه بار بیرون بودیم واسم چیپس خرید اونم پشت فرمون بود رانندگی میکرد منم گفتم میخوری ...

😄😄😄😄وای دختر چه قد خندیدم ، ما هم پشت فر

مون میزارم دهنش ناراحت نمیشه خوراکی ولی میگه غذا رو قاشق قاشق دادی به من تند تند زشته

اره همین تو فکر مه

براش توضیح بده که دوست داری هرچیزی را با اون تجربه کنی همین باید به خواسته های همدیگه احترام بزارین یه چیزدو طرفه اس 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
مگه مامانشی؟سعی کن زنش باشی نه مامانش

اره من خودم قبول دارم نباید مادر بود برا مرد ولی من از روی احساسم این کار کردم 

😄😄😄😄وای دختر چه قد خندیدم ، ما هم پشت فرمون میزارم دهنش ناراحت نمیشه خوراکی ولی میگه غذا رو قاشق ...

لابد اذیت شد ازش دلخور نشو..

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم!

برو سرپاشم بگیر😑

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

اره من خودم قبول دارم نباید مادر بود برا مرد ولی من از روی احساسم این کار کردم

خب عزیزم

همه از روی احساس نقش مادر رو برای شوهرشون بازی میکنن دیگه

سعی کن احساساتت و به اندازه بروز بدی