چون اگه از همون کاربرهای داغتر از آش بپرسی که من چی گفتم ، اصلا اونی که من گفتم رو نمیگن و واسه خودشون قصه می بافن و تخیلات ذهن خودشون رو بهم نسبت میدن که اصلا من اونو نگفتم . سرسری یه چیزی خوندن و یه برداشت متفاوت کردن و نینی یار رو تگ کردن که وا مصیبتا که منو به کارهای نکرده متهم کردن
نینی یار هم رسیده نرسیده گفته چی شده چی شده ، استارتر کارت زرد برو بیرون ... خب یه var بزن ، من خودم گفتم بیای و اون تاپیک رو 3 بار قبلش زده بودم ، اگه مشکلی بود باید بهم اون 3 بار اعتراض میکردن.
حالا 2 هفته تعلیقی منم تموم شد ، هی دارم فکر میکنم که اصلا کارم درست ، واقعا کار دقیقا همونی میشه که میخوام؟ نه ، عکس ها متفاوت میشن و چالش تبدیل عکس به ویدیو هم یه داستانه که اعتبار میخواد و برای مجموعه ارزش نداره . 100 تا یا 200 عکسو برای نینی سایت تبدیل به ویدیو کنم بشم یک میلیون و دویست ؟ تهش چی ، هیچی
بهتره راه خودمو برم و داستان های خودمو بسازم و بذارم. حتی به اینم فکر کرده بودم که با یه اکانت دیگه بیام داستان رو از زبان خانم پیشی روایت کنم و عکس ها رو بذارم ولی دیدم نه ، وقتی من عکس دارم ، چرا اصلا عکس ها رو اینجا بذارم ، عکس پیشی ها رو همونجا میذارم دیگه ، نه اسمی از کسی بردم و نه هیچی
یه چی میگن ، هر کی اب خودش ، بار خودش اتیش به انبار خودش
شاید نینی یار 3 هم بی تقصیر باشه و همه قربانی سوئ تفاهم ها باشیم
---------------
اخه شمایی که برای من گزارش زدی ، بهم بگو گذاشتن عکس پیشی کجا تو رو لو میده؟ کجا عکس پیشی و گربه باعث لو رفتن هویت و داستان تو میشه؟ اصن بهش فک میکنم مخم سوت میکشه
هر چی بود دیگه حالا تموم شد